reklama

Warszawa i okolice

reklama
Ja mogę być w piątek na spotkaniu...bardzo fajnie:) Ale co z tymi pracującymi w domu:)? ( wprawdzie nie tylko ale głównie). Czy to jest kawiarnia dostosowana do mam z dziećmi? Bo jeślinie to chętnie was zapoznam z super kawiarniami gdzie oprócz tego że można wypić mega dobrą kawę i zjeść pyszny posiłek to jeszcze maluchy mają super zabawę , a mamy mogą chwilę pogadać. W przyszłości Wam się przyda:)...

Silva - bo wysyłałam tylko do tych co się nie odezwały na forum :-)
Antar - kącika dla dzieci nie kojarzę, kibelek niestety po schodach aczkolwiek z tym dostosowaniem... to kiedyś umówiłam się tam z koleżankami imieninowo, żeby w trakcie dowiedzieć się, że akurat im się skończyła koncesja na sprzedaż alkoholu i siedziałyśmy bez %...:szok:, nie ukrywam, że mi przez myśl nie przyszło aby zapytać o to dokonując rezerwacji....:baffled:

Forever spoko, teraz jeszcze do wybaczenia, ale za rok myślę że coś takiego jak kącik dla dzieci czy znaczek " miejsce przyjazne dzieciom" będzie priorytetem:) Ja jeszcze w takim razie potwierdzę czy będę mogła się wyrwać;) A tak wogóle to w Warszawie jest cały wachlarz miejsc równie fajnych i "smacznych" gdzie bez problemu można się pojawić z małym dzieckiem.

Antar - Ty masz jakiekolwiek doświadczenie w tym temacie, bo ja żadne - raczej nie zwracałam na to uwagi :zawstydzona/y: Wybrałam to miejsce ze względu na bliskość zieleni, dostępność komunikacyjną, godziny pracy i raczej niezbyt duże obłożenie, no i umiarkowany poziom dźwieków - jak w piątek zamiast w Chłopskim Jadle - nauczka, że u nich bez rezerwacji nie ma szans :-( - wylądowałam U Szwejka gdzie dodatkowo grano i śpiewano ( poza ekspresyjnymi rozmowami ) to myślałam, że zaraz wyjdę. :shocked2: Ale nie wiem, czy Cafe Rozdroże się "ucywilizuje" albowiem to miejsce nieco z minionej epoki.

dziewczyny- ja podobnie jak antar, jeśli miałabym jechać z córcią (wolałabym bez, co by ciut sie wyrwac z domu, ale niestety nie mam jej z kim zostawić), patrzyłabym na to, czy dla małego dziecka jest w lokalu cokolwiek atrakcyjnego itp.;
ale wiecie co mi przyszło do głowy - może byście zechciały zrobić sobie wycieczkę do Pruszkowa i spotkać sie u mnie, co? ja jestem cały dzień w domu (znaczy sie z przerwami na spacer z małą czy zakupy), więc jest to jakaś opcja; tylko wiem, że dla przyszłych mam, które się spodziewają pierwszego dziecka, siedzenie w domu może być mało atrakcyjne;-)knajpka lepsza; ale piszę Wam, że jest taka opcja - pamiętajcie, dobrze? i 1 kwietnia by pasował też wtedy:tak:i mozna zabrać sowje starsze pociechy - atrakcje zapewnię;-)

No to też jest jakiś pomysł. Jeśli ze względu na miejsce mają się z nami nie spotkać mamusie z dziećmi to możemy pomyśleć nam innym rozwiązaniem... Z dojazdem nie ma problemu, bo ja mogę zabrać 4 osoby np. spod metra Wilanowska i zawieźć na miejsce:)

Dla mnie możemy iść zarówno do Cafe Rozdroże, jak i do Andariel, jak i w inne miejsce z jakimiś atrakcjami dla dzieci. Jestem elestyczna i jeśli chodzi o dojazd - chętnie pomogę tym niezmotoryzowanym:)

Decydujcie, dyskutujcie, ja się dostosuję:)

Słuchajcie, ja się mogę dostosować odnośnie miejsca tylko wolałabym raczej rano niż w środku dnia - wypadałoby zajrzeć do pracy choć na chwilę.:-p Mogę zabrać kogoś z Wawy - tylko mam 3 drzwiowe auto, więc może być mało komfortowo dla 3 nie mówiąc o 4 osobach i to jeszcze w dwupaku. Nie wiem jak reszta z mobilnością - Mrsmoon, Cinamon, Antar, Izabela34 niestety wszystkich nie zmieszczę :no:. Wiem, że Ja - Zołza bezautkowa.Silva - Nutria wyraziła chęć uczestnictwa, a jest z Piaseczna.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry