Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, nie ukrywam, że mi przez myśl nie przyszło aby zapytać o to dokonując rezerwacji....
Wybrałam to miejsce ze względu na bliskość zieleni, dostępność komunikacyjną, godziny pracy i raczej niezbyt duże obłożenie, no i umiarkowany poziom dźwieków - jak w piątek zamiast w Chłopskim Jadle - nauczka, że u nich bez rezerwacji nie ma szans :-( - wylądowałam U Szwejka gdzie dodatkowo grano i śpiewano ( poza ekspresyjnymi rozmowami ) to myślałam, że zaraz wyjdę.
Ale nie wiem, czy Cafe Rozdroże się "ucywilizuje" albowiem to miejsce nieco z minionej epoki.
i mozna zabrać sowje starsze pociechy - atrakcje zapewnię;-)
Mogę zabrać kogoś z Wawy - tylko mam 3 drzwiowe auto, więc może być mało komfortowo dla 3 nie mówiąc o 4 osobach i to jeszcze w dwupaku. Nie wiem jak reszta z mobilnością - Mrsmoon, Cinamon, Antar, Izabela34 niestety wszystkich nie zmieszczę
. Wiem, że Ja - Zołza bezautkowa.Silva - Nutria wyraziła chęć uczestnictwa, a jest z Piaseczna.