Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Maksiu mimo dokarmiania butlą nadal preferuje cyca i nawet po butli i zjedzeniu 150ml musi być cyc.
Niekiedy w takiej kolejności cyc-butla-cyc.
my jesteśmy na cycu ale już od dwóch tygodni jedziemy na jabłuszku i gruszce własnie z Hippa od 4 miecha, mina jak się kończy bezcenna, młoda uwielbia to![]()

No właśnie, jak piszą "po 4 miesiącu" to rozumiem, że jak ukończy 4 miesiąc i rozpocznie 5.
A jesli piszą "od 4 miesiąca"???
Pytam, bo ja juz po prostu głupieję.

No ja też myślałam, że jak od 4 miesiąca to po skończonym 4 miesiącu, ale nie powiem te słoiczki i kaszki i te cudeńka - matko jakie to kuszące i też mnie korci jak patrzę na półkach sklepowych...ale jednak poczekam do skończonego 6 miesiąca i dopiero papu inne będę dawaća nie po 4 miesiącu są te słoiczki ? a po 4 to chyba jak dziecko skończy 4 miesiące nie mówię że trzeba się sztywno trzymać tylko piszę bo mi się tak wydawało
a mój jedzie tylko na cycu i to jeszcze za jedzonkiem poczeka na co mam sie spieszyć na dodatkowe wydatki i dodatkową robotę oj nie dziękuję na razie wyciągam cyca i mi to pasuje![]()
na razie cyc i cyc do znudzenia.no też mi się tak wydaje że po 4 to jak skończy dziecko 4 M czyli zacznie 5No ja to tak rozumiem, ze po 4 miesiacu to jak zaczynamy 5, a od 4 miesiaca to juz teraz... tak mi sie wydaje.
J