• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

no dokładnie w parówkach (przynajmniej tych sklepowych) jest to co najgorsze. a ja strasznie parówkowa jestem;-) wogule tania do utrzymania jestem bo najbardziej lubie parówki i mortadele;-)
a co do konserwantów to w wędlinach tez sa.kurcze wszędzie są...

reklama
Black a jak robisz te wędlinki w domu?bo ja innego pomysłu niz pieczenie nie mam.Rewelacyjny jest np.schab ze sliwką.Po pieczeniu i ostygnięciu na parę godzin do lodówki i super sie kroi.Polecam.Dziecku chyba też można dać bez obaw.

my tez robimy swoja szyneczkę z tym ze taką rasowa - mamy wędzarnie na ogródku ale dla Ameli wędzona chyba nie bardzo - wiec robie taką rolade z z kurczaka i w środku mielone z ziołami - piecze sie w rekawie - pychotka taka delikatna dla dzieci ! :-)

Taką jak pisze Tysiolek moja mama często robi. Tylko moja Julka jej nie lubi, a Ania jeszcze nie próbowała.
Choć przypuszczam, że Ani by smakowała, bo ona wciąga wszystko jak odkurzacz i zawsze jej mało :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry