reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

Dziewczyny a ja z innej beczki ponieważ nie ma tematu połogowego wiec musze napisac w zywieniowym;-)
problem wstydliwy dosc:zawstydzona/y:dotyczy wypróżniania, od porodu mam straszne zaparcia, ból na kibelku straszny, wydaje mi sie że gorszy niz ten przy porodzie:( siedze i wyje, zaczyna krew sie pojawiać, nie wiem już co robić, ma któraś taki problem i jak sobie z nim radzi?? dodam ze od poczatku mam taki twardy stolec nie wiem czy to nie jest za mala ilosc wypijanej przeze mnie wody.. dzisiaj chyba bede musiala pierwszy raz w zyciu przeprosic sie z lewatywa:-(a boje sie jej strasznie:-(

reklama
Dziewczyny a ja z innej beczki ponieważ nie ma tematu połogowego wiec musze napisac w zywieniowym;-)
problem wstydliwy dosc:zawstydzona/y:dotyczy wypróżniania, od porodu mam straszne zaparcia, ból na kibelku straszny, wydaje mi sie że gorszy niz ten przy porodzie:( siedze i wyje, zaczyna krew sie pojawiać, nie wiem już co robić, ma któraś taki problem i jak sobie z nim radzi?? dodam ze od poczatku mam taki twardy stolec nie wiem czy to nie jest za mala ilosc wypijanej przeze mnie wody.. dzisiaj chyba bede musiala pierwszy raz w zyciu przeprosic sie z lewatywa:-(a boje sie jej strasznie:-(

Pij duuuuzo,a jesli czopki nie pomagaja podpytaj w aptece o inne srodki ,nie tyle przeczyszczajace co zmiekczajace stolec...U mnie podzialaly...

A lewatywa nie taka straszna jak ja maluja.....

U mnie z karmieniem nie ma problemu jest dobrze mleczka dużo co i synek spokojnie się najada:tak:
Sutkie ech to i mnie tu złapał ból:baffled:ale po każdym karmieniu smarowałam kremem Bepanthen(ulga no i nieprzyklejały się tak do wkładek laktacyjnych a odklejenie ból także)i dzięki temu jest teraz dobrze pierwsze pociągniecie coś tam zaboli ale jużdużo dużo mniena wtedy tylko przyjemność karmienia:tak:
Dieta hmm jaka dieta? hehe ja się ciesze bo ja zjem sobie to co zjadałam wcześniej tylko nie pije gazowanych rzeczy czy wzdymających jak fasola itp.no i cytrusy takze wykluczone a tak to jem normalnie nawet i ciacho czekoladowe przemiele w mej gębusi:-pale tez jem duzo owoców jak jabłka banany(dwa które bardzo lubie owoce i ciesze się ze nie musze rezygnować)czy fajne zupki jem aby jak najwięcej zdrowych rzeczy pojeść bo wiadomo witaminki no i jeszcze dodatkowo biore witaminki np.teraz Prenatal:tak:
No i mam nadzieje ze będzie ok bo mam zamiar długo karmić synka aż do momentu ząbków bo wtedy to wątpie że będzie miło karmić jak zamiast ssać to sutki będzie gryźć:baffled:

reklama
Do góry