reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o pielęgnacji i zdrowiu naszych maluszków:)))

Urszulka ja obcinam obcinaczkami z zestawu Canpola. Najpierw przycinałam nożyczkami, bo bałam się ucinaczkami, a teraz uważam, ze ucinaczki są super. Spróbuj, przyzwyczaisz się.

reklama
Urszulka ja mam i nozyczki i obcinaczki Canpola i na razie od początku obcinam nozyczkami, no dla mnie są rewelacyjne!!!!! dodam, ze jedziemy paznokcie na żywca, bo jak spi to nie pozawala:szok::no::sorry:

ja mam caly zestaw do manicure dla dzidzi baby ono. Sa tam nozyczki, pilniczek i dwa rodzaje obcinaczy, duzy i maly. Male sa super ostre, ucinaja od razu. Nozyczki tez wyprobowywalam i tez sa swietne. Ale obcinaczem szybciej idzie. ;)

Może moje nożyczki się stępiły i dlatego tak źle się nimi obcina. A mam jeszcze jedno pytanko, w jakim proszku pierzecie ubranka, nadal dla maluszków tylu Jelp lub Lovela czy ju przeszłyście na normalny?

Urszulka202 - ja piore w naszym proszku prawie juz od poczatku i w plynie naszym Lenora zielonym:) Mała nigdy nie miala uczuelnia i jest ok:)
Wiec na szczescie z tym jest dobrze :-)

ja paznokcie mlodemu obcinam moimi nozyczkami:sorry2: , mam canpola ale sa takie kulfoniaste i grube ze nie moge zlapac tego maciupkiego pazurka malego wiec pood poczatku uzywam moich i jest ok. A ciuszki piore od poczatku w normalynm proszku arielu razem z naszymi ciuchami i mlodemy nic nie jest .:tak:

cześć, jestem tu nowa :-) i mam pytanie, może mi pomożecie co??? moja maluda ma skaze bialkowa, dermatolog poczatkowo przepisala masc, pozniej emolium do kapieli i krople na alergie pokarmowe, małej wszystko prawie zeszło... ale niestety na rączkach i nozkach ma suche place, odstawilam takze Nivea Baby do kapieli bo myslalam ze moze to przez to, ale nie poskutkowalo, ciuszki piore raz w Loveli a raz w proszku Dziecko, nie mam już pomysłów co z tym dalje robić :(

My odkąd Mikołaj skończył 2 miesiące pierzemy z naszymi ciuchami w Arielu Platinum i jest ok.

Mama86 a stosujecie Emolium emulsję do ciała? Mikołaj też ma skazę białkowa i na jego suchą skórę to pomaga...

reklama
Dziewczyny Adrianna miała na policzku taką jedną chrostkę i miała ją baaaaaaaaaaardzo długo, no ale kurczę wczoraj pojawiły się 4 dodatkowe wrrr. Żeby pójść do dermatologa, bo to raczej nie uczulenie a jakaś bakteria (tak twierdzi A.) muszę mieć skierowanie?

Do góry