reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziewczyny, a macie te pościele z mamo-tato w domu, bo bardzo mi się podobają, ale nie wiem jak one wyglądają w realu? Można je dostać w hurtowniach, ja to jestem taki niedowiarek że muszę najpierw dotknąć żeby kupić. Ale potrafię zobaczyć coś w hurtowni czy sklepie i potem zamówić przez allegro :-p.

reklama
no wlasnie te maja wyciecie i jak znajde ten kupon to mysle ze kupie jeszcze jedna paczke tych pampersów w rozmiarze 1 bo mam jedna paczke pampersa jak narazie
Z tymi pampersami 1, to mnie straszą że nie można kupować za dużo bo dzieciątko szybko wyrasa, ale nie wiem. Może lepiej kupić 2, albo 3 to się później przyda a wykorzystasz rabat. Chociaż sama nie wiem jeszcze ile tych pampersów 1 schodzi na początku.

Dziewczyny, a macie te pościele z mamo-tato w domu, bo bardzo mi się podobają, ale nie wiem jak one wyglądają w realu? Można je dostać w hurtowniach, ja to jestem taki niedowiarek że muszę najpierw dotknąć żeby kupić. Ale potrafię zobaczyć coś w hurtowni czy sklepie i potem zamówić przez allegro :-p.

Etna o mamo tato bylo znowu pare dni temu , moze nawet wczoraj przedwczoraj :)

hehe ja tez wlasnie przegladam posciel na allegro:-)I tyle jest pieknych wzorow ze trudno cos wybrac:-)a ta mamo i tato tez super i dziewczyny pisaly ze sa z niej zadowolone:-)

no wlasnie te maja wyciecie i jak znajde ten kupon to mysle ze kupie jeszcze jedna paczke tych pampersów w rozmiarze 1 bo mam jedna paczke pampersa jak narazie

a co do ubranek mam ich bardzo duzo !! jak poskładam i poukładam w komodzie to pstrykne zdjecie do rozmiaru 68 poprane itp a wieksze w szafie na górze leża pozniej w miedzy czasie bede prac a male odkladac bo w marcu rodzi siostra i ida dalej w obieg :)
na na 68 mam 6 ogromnych pudeł i to są najlepsze ciuszki jakie mam, bo zwykle goście przynosili na 68 no i takich mialam mało więc juz wtedy zaczęłam kupować. aLe na razie to lezy na strychu, pewnie koło Bożego Narodzenia, albo nawet później zacznę to zdejmować.

ja mam. Używam na okragło od 2 lat i jest bardzo dobrej jako,ści moim zdaniem i nie różni się wyglądme od zdjęcia

Z tymi pampersami 1, to mnie straszą że nie można kupować za dużo bo dzieciątko szybko wyrasa, ale nie wiem. Może lepiej kupić 2, albo 3 to się później przyda a wykorzystasz rabat. Chociaż sama nie wiem jeszcze ile tych pampersów 1 schodzi na początku.
ja poprzednio zuzyłam tylko 2 opakowania, a i tak to drugie mocno na siłe. Tym razem tylko jedno kupiłam. Ale dzieci rodza się róznej wielkości.
Jak duża promocja to warto kupić a potem nawet komus sprezentowac albo na allegro sprzedać.

Piękne to one są wszystkie tylko nie wiadomo jak gatunkowo. my mamy kołyskę na początek i nie wiem czy z wyborem pościeli się jeszcze nie wstrzymać. Wiem już jakie będziemy mieli łóżeczko http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80108662teraz zostaje mi wybór poscieli i materacyka. A to to już dla m,nie jakaś abstrakcja ten materacyk.

A ja pościeli ostatecznie wcale nie kupiłam. Dla starszego synka miałam: prześcieradełko, falbankę pod materacyk, ochraniacz, kołderkę, poduszkę i rożek. 2 komplety Teraz właściwie używam tylko poduszeczkę, czasmi kołderkę.
Więc podzieliłam te kompelty na obu chlopaków. Dla starszego podusia i kołderka, a dla młodszego rożek, ochraniacz i falbanka. Kasy u nas nigdy za dużo więc zadowolona jestem że trochę w portffelu zostało.Teraz odkłądam na chustę, bo to raczej ponadprogramowy wydatek (sprzedaję rózności na allegro, książki itp). Już mam połowę wiec powinno w najbliższym czasie się udać. Mój maz co prawda mówi żebym się nie wygłupiała i po prostu kupiła ale ja wiem jak to jest nakupuję różności na początku miesiąca a potem do pierwszego nie starcza kasy na jedzenie. a nie mam co liczyć, ze kupię na koniec miesiąca jesli kasy zostanie, bo nigdy nie zostaje.

Gosiu ta pierwsza jest przesliczna!!!!!!!!!!! Mi sie sgtrasznie podoba :) i niedroga

A ja pościeli ostatecznie wcale nie kupiłam. Dla starszego synka miałam: prześcieradełko, falbankę pod materacyk, ochraniacz, kołderkę, poduszkę i rożek. 2 komplety Teraz właściwie używam tylko poduszeczkę, czasmi kołderkę.
Więc podzieliłam te kompelty na obu chlopaków. Dla starszego podusia i kołderka, a dla młodszego rożek, ochraniacz i falbanka. Kasy u nas nigdy za dużo więc zadowolona jestem że trochę w portffelu zostało.Teraz odkłądam na chustę, bo to raczej ponadprogramowy wydatek (sprzedaję rózności na allegro, książki itp). Już mam połowę wiec powinno w najbliższym czasie się udać. Mój maz co prawda mówi żebym się nie wygłupiała i po prostu kupiła ale ja wiem jak to jest nakupuję różności na początku miesiąca a potem do pierwszego nie starcza kasy na jedzenie. a nie mam co liczyć, ze kupię na koniec miesiąca jesli kasy zostanie, bo nigdy nie zostaje.

Kilolek w Anglii o wiele taniej wszystko, wporownaniu do Polski ale i tak nie jest latwo wiec ciesze sie ze pokupilam wszystko praktycznie uzywane i jak najtaniej sie dalo. Mam satysfakcje ze moglam wszystko za przynajmniej 1/2 ceny kupic ;-) i mysle ze jak posprzedajesz te ksiazki i inne pierdolki i uzbierasz sobie sama na ta chuste bedziesz miec wieksza satysfakcje i zadowolenie i napewno bardziej ja docenisz :-):tak:

reklama
Kilolek w Anglii o wiele taniej wszystko, wporownaniu do Polski ale i tak nie jest latwo wiec ciesze sie ze pokupilam wszystko praktycznie uzywane i jak najtaniej sie dalo. Mam satysfakcje ze moglam wszystko za przynajmniej 1/2 ceny kupic ;-) i mysle ze jak posprzedajesz te ksiazki i inne pierdolki i uzbierasz sobie sama na ta chuste bedziesz miec wieksza satysfakcje i zadowolenie i napewno bardziej ja docenisz :-):tak:
i nie będę miała wyrzutów sumienia, że moz ebyło cos potrzebniejszego...

Do góry