C
Cleo1981
Gość
najlepiej pod kloszem trzymać 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

najlepiej pod kloszem trzymać![]()

jak widzę nawet więskszy niż maluchy ktore siedzą w domu same z mamą........no na pewno znajdzie się niejedna mam co powie, ze kaar to choroba ale żaden lekarz ci tak nie powie. A to, ze od kataru do choroby niedaleko to inna sprawa.Dziewczyny ja tylko wyraziłam zdanie, oczywiscie ze i małe dziecko się wyleczy ale starszakowi jest o wiele łatwiej.
Tak trudno było zrozumieć mojego posta???
Małemu dziecku nie wytłumaczysz roznych rzeczy, nie zrozumie dlaczego teraz tak się źle czuje. Starszak jest o wiele bardziej kumaty, jemu się powie ze ma katarek, ze trzeba wyczyscic nosek, ze głowka boli. Starsze dziecko powie nam co mu jest, ze boli to czy tamto. ech..ja tylko o tym pisałam..........
a tutaj mnie kloszem atakują ;p
EDIT..katar to nie choroba? zależy jaki katar. ile jest u nas mam ktore smiało stwierdzą ze katar to choroba, bo od kataru do zapalenia oskrzeli, płuc bliska droga? Od kataru wszystko się zaczyna, tylko jedne dzieci mają tylko katar, a innym konczy sie katar antybiotykiem.
Wiem wiem...antybiotyk dla ludzi ;p
Cleo a Ty jak zawsze złośliwa i ...ech....taki Twój żywioł.....!
Nie jestem w dobrym nastroju na Twoje posty.....
no ale jak masz się lepiej poczuc
My w domu 24 na dobę nie siedzimy, mamy kontakt z otoczeniemjak widzę nawet więskszy niż maluchy ktore siedzą w domu same z mamą........
koniec debaty!!!!!!!!!!!!