juana
Fanka BB :)
Mama Stacha, podpisuję sie pod tym co napisały dziewczyny, nikt małemu nie zastąpi ciebie, o to sie nie martw...
Jak wrócisz z pracy i zobaczysz szeroki, szczery usmiech synka i łapki wyciągniete do ciebie to zapomnisz w jednej chwili o całej tej pracy, a jak się potem przytulicie do siebie i mały spojrzy ci głeboko w oczy, to zapomnisz o całej reszcie! Gwarantuję ci to!
Też ryczałam na poczatku, a pracuję od wrzesnia, jak wszystkie belferki na forum. Po pierwszym dniu chciałam iść na wychowawczy, ale przyzwyczailiśmy się z Kubasem i on teraz wie, że mama wychodzi, a jak wraca to są setki całusków, przytulasków itp. Nie jest uwiązany do mojej nogi i nie jesteśmy od siebie uzależnieni...
Nic się nie martw! Będzie dobrze! A popłakać sobie możesz...
Jak wrócisz z pracy i zobaczysz szeroki, szczery usmiech synka i łapki wyciągniete do ciebie to zapomnisz w jednej chwili o całej tej pracy, a jak się potem przytulicie do siebie i mały spojrzy ci głeboko w oczy, to zapomnisz o całej reszcie! Gwarantuję ci to!
Też ryczałam na poczatku, a pracuję od wrzesnia, jak wszystkie belferki na forum. Po pierwszym dniu chciałam iść na wychowawczy, ale przyzwyczailiśmy się z Kubasem i on teraz wie, że mama wychodzi, a jak wraca to są setki całusków, przytulasków itp. Nie jest uwiązany do mojej nogi i nie jesteśmy od siebie uzależnieni...
Nic się nie martw! Będzie dobrze! A popłakać sobie możesz...

Wiec wiecej zaufania do samej siebie i wiary w siebie oraz dystansu do rzeczywistosci. Nie mowie luzu, bo takie wulgarne zachowania naprawde denerwuja, ale przynajmniej nie obwiniaj sie za zachowanie twoich uczniow. I nie tlumacz ich ze to tylko dzieci. Gimnazjum to juz nie dzieci. Szczegolnie chlopcy.
Przy czym jak znam zycie sa na to zbyt malo rozgarnieci. Ale tak to juz jest na tym swiecie, wielu ludzi ciagle jest na bydlecym poziomie, pozostaje miec tylko nadzieje, ze kiedys stana sie ludzmi