reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
ale jestem zla :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: znow wrasta mi paznokiem u tej samej stopy palec duzy cholera a jeszcze dobrze nie odrósł ten co mi wycinali pod kiniec listopada i znow ten sam wrasta
juz w tamtym tygodniu cos mnie zakulo polecialam po plyn schola smarowalam i co dzis juz wycisnelam ropemalo bo malo no ale sam fakt.
dokladnie rok temu bylo to samo i co tu robic znow wycicnanie i tak co rok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ide zaraz moczyc nogi i na noc obloze rywanolem

Wspolczuje Karola. Mi chyba tez wrastaja paznoikcie i to u dwoch stop. Na szczescie ropa sie nie zbiera i sama na razie sobie staram sie pomoc. Jak bede w Polsce to tez raczej czeka mnie wycinanie.:shocked2::shocked2:

Karola, moja siostra też tak miała, wycięli jej, a za rok to samo i znów musieli wycinać, tylko że wtedy już jej zmniejszyli łożysko, ma po prostu mniejszy ten paznokieć po bokach i już jest spokój. Mam nadzieję, że Ci przejdzie, bo to niemiłe jest....

łokiec tenisisty:cool2:
Objawy:

• tkliwość palpacyjna w okolicy nadkłykcia bocznego,
  • „+” test Cozena - ból na wysokości nakłykcia bocznego lub ciągnące bóle po stronie promieniowej, w przedziale prostowników, w czasie prostowania pięści wbrew oporowi,
  • osłabienie siły mięśniowej,
  • bolesność przy ruchach skrętnych wobec stosowanego oporu.

łokiec tenisisty:cool2:
Objawy:

• tkliwość palpacyjna w okolicy nadkłykcia bocznego,
  • „+” test Cozena - ból na wysokości nakłykcia bocznego lub ciągnące bóle po stronie promieniowej, w przedziale prostowników, w czasie prostowania pięści wbrew oporowi,
  • osłabienie siły mięśniowej,
  • bolesność przy ruchach skrętnych wobec stosowanego oporu.
Dzięki,już na szczęście lepiej.Wraca do pełnej sprawności.:tak:
Agusia współczuje,pewnie @ niedługo przyjdzie.:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry