reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
o 6?????? do przedszkola!!! toz to barbarzynstwo!! Wspolczuje Twojemu mezowi ze tak wczesnie musi wstawac. Synek pewnie spi jak go ubierasz...
Zjadlam bulke z zoltym serem, wlalam w siebie gar herbaty, niunia sie chyba zmeczyla wreszcie wierzganiem...
Oj chyba jednak nie.....
W kazdym razie, poki ciemna noc, ide spac..........................

Widzę dziewczyny, że ze spaniem macie jak ja od 3 dni. Do tego wczoraj nogi napuchły mi jak balony. Po nocy wyglądają tak samo, nie wiem czy wyjdę dziś z domu, chyba w kapciach, bo buty chyba za małe będą. Macie może jakiś patent, żeby ta ouchlizna zeszła. Może czymś smarujecie?

To chyba jakaś fala nas nawiedziła dzisiejszej nocy, bo ja od 3 rano też nie mogłam spać. Normalnie plecy już mi wysiadają, a mój wiercipięta w brzuchu tak się wierzga, że nie wiem jak leżeć.

A co do opuchniętych nóg to na szczęście na razie nie mam tego problemu, ale może przez to, że codziennie wieczorem jak biorę prysznic to na samym końcu przez ok. 1 minutę polewam nogi od stóp do kolan zimną, a wręcz lodowatą wodą. Na pewno pomaga to na skurcze łydek, które miałam od 6 miesiąca tak bolesne, że w nocy normalnie wyłam z bólu, pomimo, że magnez jadłam tonami, a teraz jak ręką odjął.

A ja dzis spałam jak mysz pod miotłą :-D o 5:30 musiałam wstać, bo na uczelnie miałam na 8, a na dojazd do Łodzi schodzi mi 2 godzinki autem, szczególnie przed 8 w korku w Łodzi....ale to na szczescie ostatni raz w tym semestrze..uuufffff...w nocy budziłam sie kilka razy, spoglądałam na zegarek i dalej kładłam sie spać, niby już wyspana, a jeszcze nie do konca....a teraz prawie usypiam na siedząco...ale jak sie położe to w nocy znowu nie zasne..i takie koło zataczam:-D

Do tego dręczą mnie straszne bóle midnicy, juz drugi dzień, aż sie boję...do tego mały tak sie dziwnie kręci,czuje jakby mnie szczypał w ujście macicy i też tak od wczoraj...mało to przyjemne...wrecz bolesne..:-(

lil kate to normalne ja tez tak mam a do tego kazde sprzatanie konczy sie nad kibelkiem.Dlatego nic tez nie robie i z tego powodu przyjechala mi tesciowa pomoc;-)

reklama
Mi też jest ostatnio ciągle niedobrze. I potwornie mnie wszystko męczy. W nocy śpię (z przerwami na siusiu) a rano budzę się nie wyspana, tak, że muszę podsypiac w dzień. Ciągle mi się stawia brzuch, wystarczy, że przejdę się do łazienki z pokoju.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry