reklama

Jak się czujesz mamo?

O RETY !!! Pęka mi głowa !!! POMOCY !!! Czy nie wiecie co to może oznaczać??? Od trzech dni mam straszną migrenę, w nocy nie mogę spać, możliwe że to nerwy, ale nie wiem czy coś z tym da się zrobić, no i czy powinno się coś robić, czy zgłaszać to do lekarza??? Zimne okłady nie pomagają, a ból jest na tyle silny, że aż mnie muli. Pomóżcie.

reklama
Witam przyszłe mamy, jestem 3 dni po terminie i ciągle nic, noce ostatnio mam nie przespane :/ wizyte u lekarza mam na środe czyli dokładnie 7 dni po terminie, ciekawe czy skierują mnie już do szpitala, chociaż słyszałam ze poród wywołują nawet do 3 tyg po terminie...nie chcę tyle czekać :wściekła/y:

czarnym myslom o opoznieniu porodu o 3 tygodnie oliwieczka precz!!!
ja tez myslalam ze urodze ze 2 tygodnie po, zreszta lekarze tez tak mowili i ktg i wszystko, a tu chyc...i dzien po terminie urodzilam!!!! wszytsko jest mozliwe i trzeba byc dobrej mysli. zycze powodzenia!

Moja mama mojego brata rodzila 3 tygodnie po terminie:szok: .Wazyl 4800,a wody oczywiscie były zielone...Na szczescie to bylo prawie 18 lat temu...:laugh2: :-D :-)

Ambewa, myślę, że powinnaś zgłosic do lekarza silny ból głowy. Jak masz mozliwośc to zmierz sobie ciśnienie, taki silny ból głowy może wystąpic czy gestozie. A wtedy trzeba galopem do lekarza.

dziewczyny,a czy mozna miec gestoze po porodzie? jesli tak,jest ona niebezpieczna dla dziecka jesli karmi sie piersia...? moze to glupie pytanie, ale jestem 4 dni po porodzie i tez boli mnie glowa, mam chyba goraczke, spuchniete na maxa nogi, a do tego bardzo boli mnie gardlo i troche kaszle (moj maz tez) i martwi mnie to bo nie chce zarazic mojego Skarbeczka Lailusie.....:confused: :sick:

dzieki kasiad, ma nadzieje ze jednak to nie gestoza.........na szczescie jutro przychodzi do mnie polozna to sie jej zapytam........

reklama
A ja wróciłam dzis ze szpitala....z jednej strony się ciesze z drugiej martwie:tak: Jeszcze wczoraj byłam pewna,że zostane tam do porodu,a do tego ani widu ani słychu:tak: Wypisali mnie.Jestem strasznie zmęczona, niewyspana, bo na położnictwie to prawi nie możliwe sie wyspać...:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry