Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

biedny bujak mam nadzieję że już kupiłaś 

fajnie by bylo z wieksza liczba dzieciaczkow sie spotkac:-) moze kiedys nam sie uda![]()
A my mamy pierwszego ząbka Normalnie Legnickie klimaty na posłużyły i ząbek wyszedł![]()
Katik, mi sie cos zdaje, ze na Atlantyku wyjdzie
A jak juz mamy gdzies na Atlantyku, to czemu nie kilka mil na zachod i Karaiby? Taka Jamajka na ten przyklad?
(ten post brzmi jak wyznanie alkoholiczki buhahahaha)
Onka wygranie w totka też ma minusy-aczkolwiek nauczyłabym się chyba z nimi żyć
![]()
Witam
zegnam
nie mam weny, a mam dola.
we wrocku wstyd, ale nigdy nie byłam... :-(
hihi, jak ja dawno w namiocie nie spalam! juz nie moge sie doczekac, jak Ci ogrodek zanamiotujemytylko nie wiem co na to Twoje piekne roslinki
![]()
Wronka, nie zapomnialam ;-) Po prostu mam tak duzo na glowie teraz, ze ledwie znajduje czas na jakiekolwiek przyjemnosci (w tym bb :-()
wiecie co jaki miałam straszny tel przed chwilą . dzwoniła moja kolezanka zapłakana bo. jadąc do swej mamy zauwazyla po drodze zmasakrowany samochód i obok stojacego tira, karetka, policja. ona poprostu myślala ze to moje auto, bo poprostu było identyczne jak moje i mialo fotelik z przodu dziecieccy. no i zginela matka z dzieckiem malutkim.to zdazylo sie ode mnie ok 4 km dalej.straszne. . poprostu azmi sie tez łezi zakrecily.
W związku z tym moje pytanie, czy czas ją przenieść do spacerówki? Z tym, że ona jeszcze nie siedzi i nie chcę obciążać jej kręgosłupa. Co prawda spacerówka rozkłada się na płasko. Zawsze chodzimy na co najmniej godzinny spacer, czasem nawet do 3 godz, z przerwą na karmienie, gdzieś na ławce. Siedzenie w spacerówce, aż tyle wydaje mi się stanowczo za długo. Nasze spacerki wyglądają tak, czasami uda jej się zasnąć podczas spaceru, na jakieś 50min, później idziemy nad staw i tam ją zawsze wyciągam i chodzimy oglądamy różne rzeczy lub siedzimy na ławce. No, ale to tylko jak jest pogoda. Jak pada to zawsze folia na wózek i nie ma wtedy siedzenia na ławce.
Monia no ja boję się że w tym roku będę musiała być w komitecie bo w zeszłym roku mi się upiekło z powodu ciąży a teraz chyba się nie wymigam![]()
. Nie to zebym ja cos miala przeciw pracom spolecznym na rzecz szkoly, ale On dla rodziny ostatnio czasu nie ma, a jeszcze tam sie wkrecil...i jeszcze mi powiedzial, ze jakbym ja poszla na to zebranie, to by mnie na pewno nie wybrali...to mi dowalił, hehe
...