• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

no kochane jesetm w szoku chyba moj synus wyczul zmartwienie mamy i codziennie smielej sam chodzi juz moze z 10 krokow zrobi. a tak sie martwilam i jest udalo sie.
jaka jestem szcześliwa.- moj pokchany promyczek :tak:

gratki dla innych mam ktore zostaly mile zaskoczone przez swoje maluszki

reklama
Majka mnie czasami uszczypnie, ale bezwiednie. Najgorsze, że już kilka razy mnie ugryzła i to zupełnie świadomie. Tzn. ona nie zdaje sobie sprawy, że to mnie boli, bo wbija zęby np. w moją nogę i śmieje sie patrząc na mnie. Tak jakby chciała powiedziec:"popatrz jak ładnie potrafię". Oczywiście reaguję tak, żeby jej się taka zabawa odwidziała.

Milenka czasem też szczypie, ale raczej nieświadomie, robi to jak chce pozycje zmienić i najbliżej do złapania ma czyjeś ramię.

A od dzisiaj moje dziecko samo chodzi!!! Kilka razy dziś przeszła odległości 0,5 - 1 metra, do tej pory robiła tylko 1 kroczek i siadała na pupę.... ależ jestem z niej dumna :-D

Oli nie drapie ani nie szczypie, ale potrafi tak machać łapkami w złości, że czasem uderzy w kogoś ręką, ale nie sądzę, żeby to były zamierzone ruchy. Zamierzone jest natomiast walnięcie ręką w stół, ale to od nas podpatrzyła.

Gratulacje dla chodzącej Milenki !!!

Oli nas rozbawia ostanio jak podchodzi do zwierząt i do nich mówi, nieraz się tak rozgada, że wychodzi jej całkiem niezły monolog. Woła też Kao (nasz pies nazywa się Karo), i nie tylko do psa, ale do kotów też tak woła :-D I tak jak pies i kotka ją ignorują i raczej omijają szerokim łukiem, tak kocur Lulek to nawet widzę, że lubi Oliwkę, sam podchodzi, żeby go pogłaskała, chyba z niego jakiś masochista jest, bo ona czasem się rozpędzi i zamiast go głaskać, to go zaczyna okładać ręką. A ten bidulek znosi to cierpliwie. A ostatnio Oliwka próbuje podnieść Lulka na ręce, ale nie umie i tylko go przepycha takiego leżącego po podłodze.

Gratulacje dla Milenki!!!!:-):tak::tak::tak:

Mialam nosa mowiac,ze zrobi Wam szybko miła niespodzianke:-):tak:.
Konrad troche mnie klepie po twarzy.Nieraz udrapie,ale dlatego pilnuje,zeby nie mial dlugich pazurkow:tak:.
Kondzio ostatnio wdrapuje sie na wszystko,na budowle z klockow,na Dominisi zabawkowa plastikowa pufe:szok:.Tak fajnie wyglada jak juz na cos wejdzie,taki wysoki:szok::-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry