• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Gratulacje również dla Emilki!!!!:-)

Konrad tez uwielbia Sudokrem i tez go tak smiesznie gniecie w łapach.Moj starszy snek wsmarowal i wieze hi-fi:-p i nowe meble sypialniane duzym pudeleczkiem Sudokremu.Ja sprzatalam kuchnie i w pewnym momencie zdalam sobie sprawe,ze synek za grzecznie siedzi w pokoju:szok::-D.A potem corcia na szafie w sypialni namalowala mi duzy napis MARKEREM :"Kocham mame" i dorysowala serce.Nie potrafilam na nia nakrzyczec:sorry2:.moze gdyby napisala,ze kocha tate:-D:-p.

Co do szczypania - Misio niestety jest specem. Zwłaszcza przy karmieniu i usypianiu - bierze w dwa paluszki kawałek skóry i miętosi lub łapie całą piąstką i zaciska - wtedy i szczypie i drapie:wściekła/y::szok::no::no::no: Czasem pomaga, jak dam mu pluszaka do miętolenia, ale nie zawsze.

No i gratulujemy dreptusiom:tak::-D:-D:-D

Rzeczywiście no to nam sie pieknie rozchodziły dzieciczaki! brawo Emilka, Staś i Kubuś!!!

A odnosnie łóżeczka - mam do Was pytanie.... czy wszystkie macie już obniżone na najniższy poziom? Bo my wciąż na średnim poziomie, nie wiem czy to jest bezpieczne? Ale wygodniejsze dla mojego kręgosłupa :zawstydzona/y:

Nam na srednim kiedys latem Kondzio wypadl fikajac koziolka.na szczescie nic mu sie nie stało:baffled:.Radzilabym jak najszybciej opuscic,szkoda dzieciaczka:sorry2:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry