• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Super ze tak Sarunia pieknie mowi. I to jeszcze imiona. Mnie sie wydaje ze to dosc trudne do zapamietania. Sama czasem mam klopoty. A z tego co widac kazde z naszych malenst rozwija sie inaczej. I CALE SZCZESCIE. bo nie mialybysmy tu o czym pisac;-)

to u nas na topie "sama". i coagle gada sama sama. a no i jezcze "mak" i "kotek". skad ten mak? moze od makreli?:confused:

a jesli chodzi o prszki to pralam i w vizirze i w dzidziusiu i w lovelli i w jelpie. moze za mala temperature nastawiam. a moze tylko cos mi sie przywidzialo z tymi plamami:confused:

z marchewka to jeszcze jakos na sloncu znikaja, ale jablka to po prostu tragedia:baffled:

Moje dziecko ma fazę wciskania się w rózne dziewne miejsca,czołga się pod krzesłami,stołem,wciska się za kanapę.(nawet kosztem poobijanej głowy )
Poza tym od kilku dnie jak widzi ptaki,to mówi ciii,ciiii(tzn.ćwir,ćwir).
Mama moja się śmieje,że szybciej zacznie mówić niz chodzić.Coś w tym jest,bo słownik sie powieksza,a Kuba nadal jak stoi,to zaraz klap na tyłeczek.:-D

:-D fajne te Wasze dzieciaki:-D
Konrad mi tez od kilku dni wchodzi na lozku i dzis pierwszy raz widzialam jak schodizl tylem z lozka:-).Mam nadzieje,ze to mu sie szybko utrwali:tak:
I dzis bartus jadl kiwi i kondzio podszedl do niego i powiedzial "mnam mnam":-).Ucieszylam sie i szybko mu tez podalam:-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry