Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a moja właśnie nalała siuśki z nocnika psu do picia.... ręce opadają
![]()

no nie moge 

Na dworzu nie chciała powiedzieć, dlaczego to zrobiła, w domu natomiast powiedziała, że dziewczynka jej w palec ałka zrobiła. Natomiast już nie pomyślała, że dlatego ją dziewczynka uszczypnęła, bo ją ciągnęła na siłę za rękę
Co za gangster mi rośnie 
przekręciła klamkę jak wywieszałam pranie. Jak się zorientowała, że nie może drzwi otworzyć, to strasznie się rozpłakała. Tomek był w domu, ale się nie zorientował, że to ona mnie zamknęła, myślał, że wygoniłam Oliwkę z balkonu i sama drzwi przymknęłam i że dlatego Oliwka tak strasznie się rozpłakała. Dopiero jak zaczęłam pukać w szybę, to się zorientował (miałam spuszczone rolety). Jak mnie wypuścił, to Oli rzuciła mi się na szyję z płaczem, widać, że się wystraszyła bardzo. No, ale od tej pory muszę uważać, bo jakby tak nikogo nie było w domu, to by był problem 
Ojej,nieżle sie wystraszyła.Oliwka dziś mnie zamknęła na balkonieprzekręciła klamkę jak wywieszałam pranie. Jak się zorientowała, że nie może drzwi otworzyć, to strasznie się rozpłakała. Tomek był w domu, ale się nie zorientował, że to ona mnie zamknęła, myślał, że wygoniłam Oliwkę z balkonu i sama drzwi przymknęłam i że dlatego Oliwka tak strasznie się rozpłakała. Dopiero jak zaczęłam pukać w szybę, to się zorientował (miałam spuszczone rolety). Jak mnie wypuścił, to Oli rzuciła mi się na szyję z płaczem, widać, że się wystraszyła bardzo. No, ale od tej pory muszę uważać, bo jakby tak nikogo nie było w domu, to by był problem
![]()

Mi taki numer kiedys Chris wykrecil a Jacki byla w innym pokoju i sobie troszke tam postalam bo Chris jeszcze wtedy nawet mowic nieumial i musialam czekac az Jacki przyjdzie do stolowegoOliwka dziś mnie zamknęła na balkonieprzekręciła klamkę jak wywieszałam pranie. Jak się zorientowała, że nie może drzwi otworzyć, to strasznie się rozpłakała. Tomek był w domu, ale się nie zorientował, że to ona mnie zamknęła, myślał, że wygoniłam Oliwkę z balkonu i sama drzwi przymknęłam i że dlatego Oliwka tak strasznie się rozpłakała. Dopiero jak zaczęłam pukać w szybę, to się zorientował (miałam spuszczone rolety). Jak mnie wypuścił, to Oli rzuciła mi się na szyję z płaczem, widać, że się wystraszyła bardzo. No, ale od tej pory muszę uważać, bo jakby tak nikogo nie było w domu, to by był problem
![]()