irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
U mnie jest ta sytuacja aler z Chrisem ze lubi prowokowac aby Jenni sie denerwowalaZ Kondziem zawsze sie dogadam bez krzyków,za to moja Dominisia lubi jak on sie denerwuje....Chyba jest zazdrosna
.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie jest ta sytuacja aler z Chrisem ze lubi prowokowac aby Jenni sie denerwowalaZ Kondziem zawsze sie dogadam bez krzyków,za to moja Dominisia lubi jak on sie denerwuje....Chyba jest zazdrosna
.

I to za to, że nabroiła i tatuś jej zwrócił uwagę. Tak się zezłościła za tą jego krytykę, że walnęła pierwszą osobę stojącą obok niej, czyli mnie. Chwyciłam ją za tą rękę i powiedziałam: nie wolno bić!
Nie szło jej wytłumaczyć, że można coś położyć pod spód i dziurę zakryć, za każdym razem jak siada na fotelik to płacz okropny: Ale tu jest dziuuura!!!

Rozalka, każde dziecko wykorzystuje natychmiast jak miało przez chwilę wygodniej, ale weź tu nie idź na ustępstwa jak dziecko jest chore
.

na kazdego przychodzi czas... dobrze ze jednoczesnie jest tak jak Oli bardzo uczuciowa i caluje mnie tysiac razy dziennie wiec ten jej bunt jakos znosze