Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
babcie jej "że nie wolno tak robić "....ta obrażona że ja ją też wyzwałam że tak nie można....zaczęła babcie w złości jeszcze bić i na końcu w wściekłości powiedziała "obleje babcie wodą " bo akurat stały jej bańki
za karę poszła do swojego pokoju i się popłakała 
To taki etap, kiedy nasze dzieciaki będą przekraczały granicę lub balansowały tuż przy niej, a my będziemy musieli to przeczekać, tłumacząc co wolno, a czego nie. Efekty będą widoczne już niedługo, dlatego warto
Powiem szczerze, że zaczynam rozumieć czym jest wychowanie:-)To Emilka dała czaduTo taki etap, kiedy nasze dzieciaki będą przekraczały granicę lub balansowały tuż przy niej, a my będziemy musieli to przeczekać, tłumacząc co wolno, a czego nie. Efekty będą widoczne już niedługo, dlatego warto
Powiem szczerze, że zaczynam rozumieć czym jest wychowanie:-)
I tak codziennie jakaś afera,by potestować cierpliwość mamy...
chociaż reakcję w formie bicia na nasze zakazy udąło nam się znacznie ograniczyć.
dobrze, że jej te psy nie zaatakowały, matko az strach pomysleć
:-(
a ogólnie to chodzi głównie za rączkę i nie ucieka, za to szwagierki córeczka to masakra, osttanio szłam na spacer z hubkiem i z tą jego kuzynka własnie, hubek grzecznie za ręke bo ulica szlismy a ta w druga stronę zawsze niz powinna
więc ja musiałam niedługo po tej ulicy ciągnąć
nieprzyzwyczajona do takiego zachowania
, prosić o cos musze sto razy by posłuchał(nno czasem sa wyjatki i robi coś szybciej;-)) 
my też byliśmy 3 dni temu na spacerku chcieliśmy iść w stronę lasu a tam wielgachne psy i odrazu poszliśmy w drugą stronę wolałam nawet nie sprawdzać czy jest tam właściciel i czy coś nam psy nie zrobią 

W tygodniu to wiadomo, nei ma kiedy bo jak wracam z pracy i zrobię obiad to jest już późno, a w weekendy siedzimy na ogródku i Milenka się bawi a ja robię coś przy grządkach. Ale moja mama twierdzi, że spacery z nią to masakra, wogóle nie słucha, ucieka co sił w tych maleńkich nóżkach, podnosi z ziemi wszelkie śmieci itd