reklama

Warszawa i okolice

Nutria z tym siedzeniem to no problem, kupiłam Zosi nowy zestaw piaskownicowych akcesoriów i jak ją tam wpuszczę to mam godzinę siedzenia,aż żałuję że położyć się nie wypada:)
Na pewno wytrwamy do spotkania, niech nikt nie próbuje rodzić przed 36 tc!

reklama
Nutria - niestety link nie chodzi poza tym to już w ten weekend a ja w tym czasie szaleję porządkowo :zawstydzona/y: Kiedyś zapisałam się na jakieś ciężarówkowe warsztaty - w lutym to było - w kajecik wpisałam, nic nie planowałam na ten dzień, mieli potwierdzenie wysłać i nabrali wody w usta.... :wściekła/y: Meganiepoważne jak dla mnie.

a.. rozumiem.
dzięki :) obiecałam koleżance, że roześlę. Z tego co mi opowiadała, to będzie super. Ale.. powiedziała, że ja mam się nie zjawiać -bo to nie dla mnie :( choć ja uważam, że dla mnie też - mimo, żę już jednego brzdąca mam.. no ale trudno.

Silva - Kochana, mój mąż ostatnio jak masował mi stopy to mówi do mnie, że u najmniejszego palca mam dłuższy paznokieć i pewnie powinnam go obciąć... mówię mu więc, żeby mi obciął, bo mnie to już ciężko, na co on mi, żebym mamę poprosiła :-D Mam nadzieję, że wszystkie będziemy się dobrze czuły i dojedziemy na spotkanko, taki mam plan ;-)

no i jednak, stało się - mogę się już odmeldować ze spotkań wszelakich do rozwiązania, niestety:no:bo nawet jak sytuacja się nieco załagodzi i będzie opanowana (a na to liczę), to się nie odważę;
tym bardziej się cieszę, że nam wypalił meeteing w Pruszkowie i moglam choć część z Was poznać:tak:

reklama
Andariel, w takim razie uważaj na siebie i nie forsuj się, a co się odwlecze... mam nadzieję, że z dzieciakami, już na spokojnie uda nam się spotkać:) A teraz zdrówko najważniejsze!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry