reklama
Przyspieszacz a seks do tego wchodzi?? mi sie chce caly czas i non stop !!! jedyny stosowany dzidzia chyab ma ochote walnac tatusia w gowke... a ja jeszce chce spokopjnie pospac ... plecak Dorota dobry pomysl..!!!
Megusek Laska ale Ci sie nudzi!!;-) :-) :-)
Megusek Laska ale Ci sie nudzi!!;-) :-) :-)
monikak_80
Fanka BB :)
Rozwarcie jeden centymetr, brzuch jeszcze wysoko....o sexie zapomnijcie- moj chyba stracil "desire" ale cycuchy moge sobie pomasowac....moze przyspieszy.
M
maja33
Gość
ha ha swietny watek no to jeszcze ja przodowniczka
5.11 byl termin 3powazne akcje skurczowe, czop odszedl albo jest w trakcie:-) , glowka bardzo nisko i cisza:-)
jak ja kocham byc w ciazy!!!!!!!

5.11 byl termin 3powazne akcje skurczowe, czop odszedl albo jest w trakcie:-) , glowka bardzo nisko i cisza:-)
jak ja kocham byc w ciazy!!!!!!!
M
maja33
Gość
no moga zaczac juz jutro tzn pierwszy punkt to masaz szyjki macicy jak sie zgodze, a jak nie to 19 listopada o ile wczesniej mala nie wyjdzie sama po dobroci

reklama
Tak najlepiej!!!
Usuńcie mnie z KOOPA!!
Będzie spokój!!
A i tak z mężem będę grzeszyć, bo to jedyna przyjemność która mi pozostała(oprócz sprzątania, gotowania, zmywania, prania,wychodzenia z psem itd...)
A ja tak kocham być w ciąży
):-)
Usuńcie mnie z KOOPA!!
Będzie spokój!!
A i tak z mężem będę grzeszyć, bo to jedyna przyjemność która mi pozostała(oprócz sprzątania, gotowania, zmywania, prania,wychodzenia z psem itd...)
A ja tak kocham być w ciąży
Podziel się: