reklama
Goralka kurczy sie bo co innego uroslo wiesz skads sie musial wziasc ten zapas skory.....
juz nie bede taka..obiecuje
Megusek ja tak czytam ten link co przyslalas i nie wiem co myslec -bo chyab dzis to ja powinnam do szpitala sie przebiec na ktg... zobaczyc co z tymi skurczami bo od pitaku mam rozwarcie na 3cm a biegam jezdze jeszcze autkiem chodze na spacery i zkupy i nic tylko mam zakaz urodzenia dzis ... !!! zobaczymy czy dziecko posluszne czy nie...

Megusek ja tak czytam ten link co przyslalas i nie wiem co myslec -bo chyab dzis to ja powinnam do szpitala sie przebiec na ktg... zobaczyc co z tymi skurczami bo od pitaku mam rozwarcie na 3cm a biegam jezdze jeszcze autkiem chodze na spacery i zkupy i nic tylko mam zakaz urodzenia dzis ... !!! zobaczymy czy dziecko posluszne czy nie...

Pola 30
Fan(ka)
Ach, co ja bym dała, żeby wiedzieć czy już jestem rozwarta, czy nie....??
Ja sobie spokojnie, bezboleśnie czekam na mój Wielki Dzień:-)

dorotak
Fanka BB :)
Masz rację megusek ja też wolę jechać, urodzić i jak najszybciej wrócić z dzieckiem do domu.
Denerwują mnie te fałszywe oznaki
, lepiej żeby mnie wzięło na dobre i będzie pewne;-).
Ale czasem nie wiadomo co się dziej, bo różnie przebiega ciąża i lepiej się upewnić że wszystko jest oki.
Każda chyba postąpi jak bedzie uważała za rozsądne, no nie
.

Ale czasem nie wiadomo co się dziej, bo różnie przebiega ciąża i lepiej się upewnić że wszystko jest oki.
Każda chyba postąpi jak bedzie uważała za rozsądne, no nie

reklama
mnie tez troszke przeraza mysl ze bede musiala brac skierowanie i isc na wywolanie i lezec w szpitalu (nie lubie szpitali jak nawet ide w odwiedziny to od razu bym uciekla to taka moja mala fobia nasilila sie zapewne po tym jak 2 tyg lezalam z paulinka w szpitalu) zgadzam sie z dorota najlepiej jak by chwicilo od razu i do szpitala po 2-3 dobach do domciu
Podziel się: