• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

reklama
Mi się też przepis morki podoba i aż mnie korci wtłuc dziś to żółtko a mam jajeczka super od mamy; a poza tym to nie "nadanżam":-D bo gotuję i sprzątam a Tymuś spi na szczęście

Chciałam tez oficjalnie podziękować moderatorce roxeen - za interwencję i dbałośc o moje dobre imię. Powaznie roxeen - jak se to przemyslałam to zem się aż wzruszyła.

O candida to ja też mogłabym alem siem juz bojem :-D.... Michała tak przez jakis czas wyprowadzałam, lekami Heel i żywnością... tu właśnie musi być zero zukru przede wszystkim ale i wiele innych.

Beti nie tylko Patrysia, miałam Ci wcześniej odpisać, ale panna śpiewaczka dała koncert ;-) Ekspert ze mnie żaden, ale Oliś tak samo reagował jak mu zęby szły i niestety jedzenie musiałam w niego na siłę wciskać, bo mleka nie pił, więc nie było szans coś mu przez sen wcisnąć. Zęby się przebiły i problem zniknął :tak: Widać było, że jest głodny, ale po dobroci nie chciał nic tknąć ;-) Wyglądało to tak, że ręce musiałam mu trzymać, T. mu otwierał buzię i łyżeczke dopiero wtedy mu do buźki wkładałam, istny cyrk na kółkach i koszmar:baffled:

kacha ja mam tak teraz przy mleku i kaszce...zupki jada normalnie. Kaszka podawana lyzeczka albo w butelce..bez roznicy...placz bicie lapkami darcie sie...cyrk i sajgon.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry