Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
....no a ja sie martwie , że mały będzie miał nadwage bo wciąga wszystko i nic przy nim zjeść nie można bo aż sie wyrywa mimo że wcześniej zapakował cały słoiczek, poprawił piciem i biszkopcikiem to zawsze jeszcze jakieś miejsce znajdzie, łakomczuch straszny!!!!!
czechow: Moja starsza była w wadze zawsze w 97 centylu - jak zaczęła chodzić spadała, spadała, spadała - teraz jest między 25 i 50 centylem )
????!!!!
on już się wyciągnął choć wagę nadal ma słuszną ale rąbie jak chłop do kosy i nigdy nie ma dość???!!!!!!
czechow znam tą terię ale w jego przypadku to raczej nie brak "stopu" tylko raczej ciekawość, "co tu jeszcze wcinacie dobrego czego nie próbowałem" a jak zaskoczy to końca by pewnie nie było... wole łakomczucha od niejatka i licze, ze jak piszesz wygubi to jak zacznie chodzić.... a może ma to po mamie...![]()
Dzisiaj debiutowałyśmy pomidorową z makaronem, ale mała wcinała :-) jeszcze na jutro ma, jeśli nic jej nie będzie.