Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gosia Wiola tez duzo wypijala i zapychala sie ta woda tak ze jesc nie chciala.
BecKA u nas od wczoraj tez jakis strajk glodowy ale to ewidentnie na zeby bo slina jej normalnie cieknie ciurkiem z buzi. wlasnie padla glodna...mam nadziej ze jak wstanie to zje.
Czechow Ty mnie nie strasz ze jak dziecko zaczyna chodzic to chudnie bo moja to calkiem zniknie;-) co do mechanizmu STOP Fiolcia ma go opracowanego bardzo dobrze. zje pełną porcję kaszki i zaciska buzie. jedyne co by mogła jesc bez konca to słonecznik;-) nasze jedzenie na talerzu tez nie wzbudza juz zbytniej ciekawosci.
Beti to Alex mi tez chyba zniknie![]()
Czechow nie ,nie trawi słonecznika, ale nie mam sumienia jej odmówic jak buzie rozdziawia;-)
Jak chcesz to wpadnij do nas na kaszke;-) z Holle mam musli, i jaglaną. Kupiłam tez ostatnio w Auchan kaszki Hero Baby (pszenna z owocami a druga zmiodem).
dziewzcyny a pomidorwą robicie z pomidorów czy koncentratu. bo ja sie przyznam ze zrobilam raz kilka porcji ale zdziałkowych pomidorów mojego taty.jakos ze sklepowych sie boje troszke.mama mówi zebym dala koncentrat zamiast pomidorka i juz sama nie wiem. dzis znowu bedziemy wcinac krupnik;-)