Pasibrzuch
Fanka BB :)
Uważam, że jak czegoś nie spróbuję, to się nie dowiem ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dla nas robie zupełnie inaczej ;-)
czechow: jaką chcesz - Holle:
- jaglana z gruszka i jabłkiem (mam taką bo zwykłej jaglanej ostatnio nie było - a jaglaną u nas Stas lubi najbardziej)
- ryżowa (właśnie jest w użyciu)
- orkiszowa
- manna
Ja wiem, że przetworzone pomidory są lepsze, niż w całości - czyli koncentrat i ketchup.
Pomidory zawierają likopen, zapobiegający nowotworom i chorobom serca i jest on lepiej przyswajalny właśnie z przetworzonych pomidorów.
i ja się w końcu wymądrzyłam ;-)
u nas hit to buraczkowa choć ostatnio nic mi nie je
ale dziś też u nas krupniczek
pomidorówkę ja też robię z koncentratu i nie raz dam świeżego jak mam
z koncentratem też robię paprykarz
- warzywa gotuję (marchew, pietruszka , pomidor, seler ) i mielę przez maszynkę dodaje ugotowany ryż , oliwę z oliwek jak ktoś chce może dać cukier i sól bo normalnie w przepisie są i jeszcze jest pieprz i papryka słodka bo to przepis dla dorosłych przerobionyno i koncentrat na koniec w słoiki i można zagotować
edit i cebula ugotowana jeszcze do tego z warzywami mozna gotowaćto w ramach dla dorosłych dopisuje
![]()
A zupki dajecie normalną łyżką? Bo te plastikowe ciut za płaskie są na bardziej wodniste zupki.
Klara krupniczek robi moja babcia :najpierw płucze kasze i wrzuca do wody, wosobnym garnku gotujemy indyczka (piers) , do kaszy wrzuca marchewke starta, pietruszke i pora w kawałku. na koniec gotowania ziemniaczki i miesko. i wychodzi rewelacja.
Dzieki dziewczyny w sprawie pomidorowej, jutro moze zrobie.
Czechow my stacjonujemy na mokotowie niedaleko wyścigów konnych.Jak macie ochote to zapraszamy;-)
dziewczyny mam do oddania 4 male obiadki 2 duze. kupilam kiedys a nie zauwarzylam ze jest wnich seler a Fiolcie po selerze boli brzuszek. wiec jak ktoras by chciala to zapraszam;-)