Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czechow, u nas Mloda niezaleznie od tego, czy zje kaszke wieczorem czy nie, budzi sie na jedzenie. Ostatnio przespala wiecej za jednym razem, bo spala od 8 do 12 po kaszce z jablkiem i cynamonem. Ale to chyba przypadek.
u nas teraz tak wyglada (zabkujemy i mamy mega katar wiec jemy mniej)
9-10 kaszka na mleku albo kleik kukurydziany ktory mala kocha 130-160ml
14-15 obiadek 180g czasem jeszcze pare lyzeczek owockow czasem zjada mniej obiadku bo marudzi
18-19 kolacja jakis sloiczek albo kaszka miedzy 130-180g
23-0 mleko ale malo okolo 70ml
4-5 mleko tak samo jak wczesniej okolo 70ml
do tego woda albo herbatka rumiankowa albo meliska(obie herbatki bardzo delikatne rozwodnione , chrupki kukurydziane.
czasem jej zrobie jajeczniczke na sniadanko.
Mloda nadal gardzi moja kuchnia i nie wiem jak ja przekonac...wczoraj ugotowalam jej buraczkowa ktora kochala i byl jeden wielki bunt i ryk....skonczylo sie wymiotami...nie wiem czy kiedykolwiek nauczy sie jesc jak wasze dzieci...z kawaleczkami i normalne jedzenie a nie sloiczki....
jestem tym faktem zalamana ale codziennie probuje...z marnym skutkiem...a chrupki je az jej sie uszy trzesa....nie wiem...moj maly orginal....moze jak pojdzie do zlobka to tam sie nauczy z innymi dziecmi jesc...mam nadzieje bo mi codzien rece opadaja jak mala wymusza wymioty gdy poczuje najmniejszy kawalek w obiadku albo cos jej nie smakuje....i to pranie i przebieranie....ech
Black małe przerwy między posiłkami macie ja mojemu nic wcześniej niż 3 godziny po posiłku nic nie wcisnę czasem uda mi się po 2 ale zje wtedy bardzo mało
no właśnie ja bym chciała by mój jadł więcej w dzień dziś obiadu nie tknął może z 1 łyżeczkę zjadł i zjadł troszkę jabłka ale zwymiotował teraz po mleku ulewał no masakra normalnie :/ mam tylko nadzieje że to wina tego kataru co ma bo jednak flegma też powoduje ze on wymiotuje potemWiem, że małe. Ale myślę, że dlatego że tyle je w dzień, nie je w nocy.