Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Co d Sinlaca to ja tez dodaje łyżke do butelki z mlekiem i jest ok. nigdy nie było odrucvhów wymiotnych.ale jak tak poczytalam to co napisalyscie to sie zastanawiam czy my zielonych kup od tego nie mamy?![]()
), ale mam wrażenie że nam się wszystko reorganizuje dlatego, że Fafla nie je mi ostatniej butli. Wypije może z połowę. I już próbowałam nie dawać jej po obiadku nic, ale też nie wypija... Zmienić jej tę butlę na kaszkę? Nie wiem, jaki może być powód tych zmian, bo wszystko nam się reorganizuje. Nasze standardowe godziny jedzenia to 7, 11, 15, 19. A teraz mała budzi się w przedziale 5-8, więc wiadomo, że wszystko się przesuwa, plus czasami w nocy sie budzi na butlę, no bo skoro wieczorem nie zje, to wiadomo, że później jest głodna.