• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

reklama
Karoli - ja owsiankę gotuję na wodzie, na oko :) Bo ja na oko zawsze więc ile wody ci nie powiem. Potem dodaje owoce np... ale już kilka razy dolałam sojowe (z kartonu bo o takie ci chodzi) - znalazłam takie dla dzieci od 1 roku zycia. Nic Tymkowi nie było ale zauważyłam, że zachwycony nie był. No jak miał byc jak owoce słodsze? ;)
Mam ryzowe, też niebawem coś mu doleję. Generalnie nie bede z tym przesadzać ale czasem dam. czechow - to kwestia smaku, mnie tez niezbyt ale moj starszy tylko tak je i ok. Lubi.
Ja krowiego z gruntu mimo, iż uczuleń nie ma na bank nie chce dawac jakiś dłuższy czas.

ja póki co zadnego takiego mleka nie piłam.... może czas spróbować :-)
a owsianka waszym dziecia smakuje?
może tez małej zrobie
chociaz ostatnio Amela głównie zajada sie chlebkiem z masłem i szynka z kurcząt :-) na sniadanie i na kolacje, na deser potem bananek a na obiad róznie - zalezy co my jemy bo w zasadzie Ameli daje już wszystko co sie da :-) wczoraj nawet jadła ziemnniaki z sosem z królika :-) hihihihih

reklama
Ja jeszcze nie dawałam ryby. Ani mleka takowego też nie piłam. Na wszystko powoli przyjdzie czas. Młody je jajko ostatnio :) ale nie smakuje mu w zupie więc podjada ode mnie takie gotowane żółtko. Nie wiem jakos mi się wydaje z poprzedniej diety Oliwii ze chyba nie powinno się dawać gotowanego żółtka... no ale...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry