ASIAX
Fanka BB :)
Ja nakarmiłam przed wyjściem, ale trochę się zeszło i był taki wrzask że M dał modyfikowane.:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny karmiące WYŁĄCZNIE piersią- co robicie gdy musicie wyjsć na konkretną godzinę (np do gina)?? Co jeśli dzidzia się obudzi na cyca a was nie bedzie? Macie odciągnięte mleczko "na czarną godzinę" czy po prostu nie dopuszczacie do takich sytuacji?
Ja chyba normalnie się odstrzelęZnowu całą noc starego chłopa mojego dziecię udawało:-(Nici ze spania i w dzień i w nocy. Kupiłam napstępne krople Infacol ale wąpię w działanie a czekam jeszcze na Sab Simplex co niby są cudowne na kolki i wzdęcia
Jak nie pomogą to się chyba nimi opiję
![]()
Tak też słyszłam. Niestety w aptece Polandzie ich nie ma:-( i zamawiałam gdzieś w Czechach i trzeba czekać nawet do 10dni:-( A za dziesięć dni to padnę:-)
A bo dopiero później doczytałam w jakich krajach są one dostępneJa teraz zaczekam te kilka dni ale jak pomogą to następnym razem poproszę Ciebie jeśli można
bo z Czech wychodzi przesyłka drożej niż kropelki które są po 14zł
A ile u was kosztują? Zresztą zależy mi przede wszystkim na czasie
![]()
Ja chyba normalnie się odstrzelęZnowu całą noc starego chłopa mojego dziecię udawało:-(Nici ze spania i w dzień i w nocy. Kupiłam napstępne krople Infacol ale wąpię w działanie a czekam jeszcze na Sab Simplex co niby są cudowne na kolki i wzdęcia
Jak nie pomogą to się chyba nimi opiję
![]()