reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o pielęgnacji i zdrowiu naszych maluszków:)))

reklama
nervita moja miała takie przedwczoraj, i bolał ja brzuch, chyba cos zjadłam nieteges, więc może Twoja tez ma taka akcję...

rozalka ja uzywałam na poczatku pampersa newborn i dada najmniejsze.. dada były ciut za duże, i chyba teraz tez są , tzn., wisi taka klucha na dole ale w pasie są ok... przynajmniej nic się nie wylewa, dwa razy zrobiła mega kupe to były 3 plamki na ciuszkach, nie przelało sie jakos specjalnie... raczej będe ich używać bo biedronkę mam 10 m od klatki dosłownie i sa tanie i mała nie reaguje żadnym uczuleniem..

też tak myślałam - ale to już trwa od 5 dni - jak skończyła 2 tyg. ?
a moja dieta jest niezmienna /tzn. bardzo uboga - jak wielu z Was/ od samego początku ;(

a co pieluch - moja ma uczulenie na huggies-y i z nich jej się wylewa!
pampersy są na 1 miejscu i babydream z rossmana - też ok ;)
aaa i muszę spróbować tych Dada i Duc .
Ciamajdka a te Dada to rozmiar 3 używałaś ?

u nas tez problem z kupami jest sa zielonkawe i moim zdaniem śluzowate, troche sie martwie, teść -pediatra, mówi, że tak może być na tym etapie życia, sama nie wiem czy mu zaufac, czy jeszcze z kimś skonsultować. Karmie piersią i modyfikowanym, może to dlatego? jem pieczywo, chudą wędlinę, drób gotowany i marchewkę...

dziewczyny moja mała ma zielone kupki z białymi grudkami ? wcześniej były żółciutkie ! czy Wasze dzieci też takie mają zielone ?

U nas tak było kilka razy jak długo mała nie robiła kupki i zalegała w jelitkach.Tak mówila pediatra.choć synek jak robił często i ze sluzem,to ewidentnie była to nietoleranja białka mleka i jajek.no ale u niego tez były niteczki krwi.

Kupiliśmy DADA 3-6kg i są za małe, a te 4-9 jak już pisałam za duże ;/

No i mój maluszek ma jakieś uczulenie i to najprawdopodobniej na mleko, które tak bardzo lubię :( Jutro wizyta u pediatry, więc się zobaczy ;/

reklama
Black_Opal jak sie objawia to uczulenie bo ja mleka sobie nie odmawiam, to wiesz.. lepiej wiedzieć jakie są objawy...

Do góry