Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

kobitki, mam wracać do pracy 16 stycznia, oczywiście nie chcę ale muszę. Pomyślałam o zwolnieniu na mnie lub dziecko, mam lekarza rodzinnego ktory raczej mi pomoże, ale powiedzcie na co mogę go porosić? na wrzody dają? a na rwe kulszową musialabym chyba ściemniać że boli, a nie wiem za bardzo jak udawać. A na dziecko można też wziąć?
na dziecko przysługuje chyba rocznie 2 m-ce, nie jestem pewna, musiałabyś to sprawdzić, może iwon pomoże, bo to ona tu chyba najwięcej sprawdzonych informacji tu udzielała,;-);-);-);-);-) a i z tego co pamiętam to antkowa też już coś o zwolnieniu na dziecko kiedyś tu pisała, może też ci jakąś radę podsunieA na dziecko można też wziąć?

, ja mam do 11 stycznia wolne , a co później to sama jeszcze nie wiem, albo wrócę do pracy albo na wychowawczy pójdę, tylko nie weim czy damy radę tylko na męża wypłacie, bo niestety mamy kredyt hipoteczny na mieszkanko i trochę nas to obciąża:-
tak to chociaz szkoła była za darmo:-(dzieki dziewczyny:-) ja pracuje jako kier ksiegarni i na pracy oczywiscie mi zalezy ale mam umowe na stale i super szefa, ktory pozwala mi wrocic na czarno na poł etatu a ja bym wziela wychowawczy. Robie to dlatego ze moja mama weszla na moje stanowisko i chce zeby jej lata pracy leciały a mi wychowawczy wystarczy. Tyle że ja chciałabym jak nadłuzej byc z corcia stad te moje kombinacje :-) wrocic musze tak czy siak bo z 1 pensji na stancji nie damy rady zwlazcza ze maz studiuje. Płaci czesnego 320 a stypendium choc rok temu miał 300 to teraz dali az 100złtak to chociaz szkoła była za darmo:-(
Taaa to szefa masz super!!! Ja wzielam na 3 lata wychowawczy i mam zamiar na pol etatu, lub inaczej :-) dorobic.
dziewczyny pomóżcie
moja znajoma miała umowe do 31.12.09 a od wrzesnia byla na l4 bo jest w ciazy... czy pracodawca moze zwolnic pracownika??? od 1 stycznia 2010