Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak jej zakładam spodenki to większość gumek jej się odznacza w pasie a gumki pampersów odciskają jej się na udach. Na szczęscie od czasu tych upałów mam wrażenie, że przestała tak przybierać gwałtownie, bo i apetyt ma mniejszy. Zresztą dziś będę u pediatry, to może ją zważą.
o rany przecież tu nic nie leci !
Biedulka tak ciągła i ciągła a tu nic nie chciało leciec a głupia mama sie nie domysliła 
Jak pisze Joasiek sa te smoczki do kaszek więc dzisiaj taki zakupię

Ok. jutro skoczę do Biedronki obadać promocję to kupię zupki.Pediatra zalecił mi dzisiaj, aby dwa razy w tygodniu do mleka dodawać zwykłą mąkę lub kaszkę manną (pół łyżeczki – chodzi o podanie glutenu).
Mogę już podawać zupkę jarzynową i owoce: jabłka i maliny, ale tylko świeże. Tych ze słoiczków nie polecał.
Od 6 miesiąca mam wprowadzić rybę morską i mięso: kurczak, indyk, królik.
A co do ilości podawanych pokarmów – mam dawać tyle ile Antek będzie chciał.
Czy któraś z Was stosuje taką dietę?
a co do obiadków to dopiero w 5 miesiącu zupki jarzynowe
odradziła wszystko co ma gluten, mąki pszenne, chleb biały bo to tylko rozpycha żołądek, poleciła mięsko z kurczaka, indyka i królika
po co to dawać jeśli taka mąka nie zawiera żadnych witamin i wartości odżywczych i tak samo jest z jasnym chlebem. 
Ale każda mama i tak zrobi po swojemu ;-)