reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się czujesz mamo?

Współczuję Rozalka :baffled:

U mnie pogorszenie samopoczucia, gardło boli, katar się znów nasilił i ogólnie źle się czuję, w pracy strasznie zimno i już są efekty :wściekła/y: Oli jak narazie dzielnie opiera się wszędobylskim bakteriom, bo i w przedszkolu i w domu jest na nie narażona.

reklama
Ojojoj, Rozalka oby był łaskawy i szybko puścił.

niestety,jestem ledwo zywa,cała noc spotkania z kibelkiem i gorączka.Najgorzej było nakarmic mała,przystawiałam ja,a po minucie juz mnie mdliło,więc maz przejmował mała,a ja paw do łazienki....
Kuba ma katar i kaszel,więc tez w nocy jęczał.

Rozalka zdrówka dla wszystkich a mała jak ? trzyma się ? oby ją nie złapało :no:

Kasiad zdrówka ! no i oby Oliwka nie podłapała !

Rozalko dużo zdrówka dla całej rodzinki:tak::tak:

Kasiad
Ty też się kuruj:tak: Dobrze, że Oliwka się trzyma dzielnie:tak:

Ja na szczęście już po, jeszcze tylko Oli końcówka kataru, a tak poza tym reszta rodziny też zdrowa:-)

wczoraj taka mnie niemoc dopadła, ze ledwo zywa byłam , o 20.30 juz spałam, całe popołudnie tez przespałam, normalnie totalny brak energii - pewnie maluszek zuzywa ją całą na rozwój, a mamusi nie zostawia nic:sorry2:

Rosmerta, ja ostatnio zasypiam juz przed 20ta. Za to budze sie wyspana ololo 5tej rano.
Rozalko, duzo zdrowka zycze dla Ciebie i Twojej rodzinki. Szybjko zdrowiejcie. No i zeby corcia nie zarazila sie tym wirusem.
KAsiu, dla Ciebie tez drowia zycze.

reklama
a mnie coś znowu łapie, w nocy bolało mnie gardło, po leku mineło, ale jakas taka niedorobiona jestem:sorry:
dobrze, ze mdlości mineły niemal juz zupelnie - KArolina zycze by i ciebie szybko opusciły!! ale za to pobolewa mnie czesto glowa, ale co tam, jakos przezyję;-)

Do góry