reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Jak zakończyć laktację?

KASIAD gratulacje!!!!!!!!!!

MADZIX, KAROLINA, KArola trzymam wielkie kciuki!!!!!!!!!!!!!!! na pewno sie uda!!!!!!!!!

reklama
no i pierwszy mega ograomny krok do przodu az mam lzy szczęscia żalu - kurcze aby nie zapeszyć- mleko leci mi po pizamie ;-):-D - oplaciwla sie inwestycja w plastry

SZymciu pierwszy raz wieczorem zasnął bez cycka

ciekawe na jak dlugo:baffled:

Dzięki za gratulacje, ale one to się chyba należą głównie Oliwce, wykazało mi się dziecko dojrzałością :-) zrozumiała, że mamusię boli i nie męczyła mnie wcale :blink:

Karola, wielkie gratulacje!!! Teraz to już co wieczór będzie łatwiej, a najpóźniej za kilka dni napiszesz nam, że Szymek zasypia sam bez cyca bez problemu, zobaczysz :tak:
U nas to było akurat tak, że Oli jak wieczorem się nauczyła zasypiać sama, to i w nocy przestała mnie gnębić o cyca, czego i Wam i wszystkim odcycającym życzę :-):tak:

reklama
no fajnie fajnie ale pojawilo sie juz o 3 w nocy i o 5 wiec chyba jedyny sukces to fakt ze zwyczajnie zasnął a nie ze ograniczylismy ilosc karmien.

Do góry