Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kasiad a wiesz że Emilka raz widziała jak babka karmi dziecko w tv i mi też tak robipodnosi mi nieraz piżamę i mówi "cici am" i udaje że chce ale ugryźć i się przy tym śmieje i marszczy nos a potem mówi "blee"
![]()

Zobaczcie jak głęboko takie zachowania są wryte w psychikę.
Karola, Karolina, Madzix (chyba nikogo nie opuściłam?) jak Wam idzie odcycanie
Oli chyba ze 3-4 dni temu chciała zobaczyć dydusia i jak jej pokazałam, zbliżała się powoli z buzią. Pomyślałam, co tam, zobaczymy jak zareaguje i jej pozwoliłam. A ona jak tylko dotknęła buzią sutka, to się skrzywiła, odsunęła i zaczęła się śmiać tak jak w momentach gdy żartuje sobie. Dwa razy tak próbowała, za każdym razem coś jej nie pasowało. O tego czasu też ani razu nie wspomniała o dydusiach.
Myślę, że już się odzwyczaiła od ssania, choć czytałam, że nieraz dzieciom potrafi się przypomnieć nawet po miesiącu i molestują mamę o cyca.

Kondzio identycznie reagował po odstawieniu![]()

- mamy 2 karmienia