• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jak zakończyć laktację?

reklama
he he ja tez wszytko skumalam, super KAROLINA, to juz wielki sukces!!!!

KAROLINA77 nie lam sie, bedzie dobrze!!!! trzymamy wielkie kciukasy!!!!

A ja chyba jakiś rodzaj dysleksji mam, wszystko zrozumiałam i nawet nie zauważyłam, że brakuje przecinków lub kropek. Karola, gratuluję postępów w odstawianiu.

Nie wiem Karola, czy Ci się uda, bo to siła przyzwyczajenia :tak: Poprzedni post napisałaś też małą literą ;-) Mnie to w sumie nie przeszkadza, czasem tylko ciężko przeczytać taki post, jak dodatkowo napisany jest pod wplywem emocji, bo wtedy wiadomo, natłok myśli jest i pisze się jednym cięgiem.

Nie wiem Karola, czy Ci się uda, bo to siła przyzwyczajenia :tak: Poprzedni post napisałaś też małą literą ;-) Mnie to w sumie nie przeszkadza, czasem tylko ciężko przeczytać taki post, jak dodatkowo napisany jest pod wplywem emocji, bo wtedy wiadomo, natłok myśli jest i pisze się jednym cięgiem.
dlatego stosuje....................:-p:zawstydzona/y:

ja też tego nie roumie oj tak to jest jak pisze biegając co chwilę do małego :sorry2::sorry2:

przepraszam

więc ogólnie idziemy do przodu i nie cofamy się. zostały nam dwa karmienia jak idzie spac w ciagu dnia i jedno w nocy. nie jest tragicznie bo myślałam że nie dam rady i będę tak karmić do 18 urodzin :-D

raz udało sie że mały poszedł spać z tatą wiec zaczniemy to wprowadzać w życie aby się nauczył że czasem może ktoś mnie zastąpić.

powodzenia innym dzielnie walczącym.:tak:

Karola a mi sie zdarzyło 2 razy opatrznie Cie zrozumieć,bez tych przecinków i kropek:happy2:Nie wiem czy pamiętasz....:baffled:
Rozumiem najczęściej co piszesz za drugim razem podobnie jak Gosia,ale przyznam ,czasem 2 raz nie chce mi sie czytać:rofl2:
Przepraszam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry