Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Natomiast martwi mnie inna rzecz, po zakonczeniu karmienia wyraznie poczułam guz w lewej piersi:-(Poczatkowo myslałam ze to moze jakis zaległy pokarm ale teraz sama nie wiem. W trakcie karmienia nie czułam nic, a badam sie regularnie, dopiero jakies 2 tygodnie po zakonczeniu karmienia...W kazdym razie w srode ide do lekarza, musze to sprawdzic.
ja mam jeszczeA zastanawiam się czy macie jeszcze mleko w piersiachZdaje się Agusia pisała, że długo miała, a ja już dawno nie mam ani kropelki, kilka tygodni po zakończeniu karmienia całkowicie zanikło.

A zastanawiam się czy macie jeszcze mleko w piersiachZdaje się Agusia pisała, że długo miała, a ja już dawno nie mam ani kropelki, kilka tygodni po zakończeniu karmienia całkowicie zanikło.

tez jestem ciekawaCiekawe od czego to zależy![]()

ok 2-3 to nastepne zastąpiłam dziś danonkiem bo woda nie pokutkowała.zjadł popił wył jak wsciekły oj wył wył i go caly czas tulilam i opowiadalam glupoty no i w końcu na chwile zasnął inaczej nasz dzien zacząłby się już o 6 rano a tak do 8 wytrzymał.