• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Zosia strasznie sie slini, musze ja przebierac. Wkłada całe raczki do uzi, ssie paluszki smiesznie to wygląda:-D
A ostatnio najwygodniejsza dla Zosi pozycja to SAMOLOCIK i tak z nia latam po pokoju az jej sie nie znudzi czyli prawie cały dzień :dry:

reklama
Milutkowi też ślinka z buzi leci i czasem ssie paluszki, ale na szczęście buzię ma malutka i piąstka jej się tam nie zmieści :-D
Od 2-3 dni zaczęła wyciągać rączki do zabawek i chwytać je jak jej podaję. Rozglądam się w związku z tym za jakimiś ciekawymi zabaweczkami które można podwiesić do pałąka albo maty i głowa mnie już boli od ilości i różnorodności tych cudeniek... okropnie ciężko się zdecydować, tyle ładnych rzeczy teraz jest dla dzieciaczków :tak:

Oliwieczka, też musze Tosi samolocik urządzać. Moja mama ja tego nauczyła. Na szczęście nie cały dzień:-)
A rączki stały się dla tosi dużo lepsze niż smoczek.:tak:

Moja Milusia tez wklada do buzki cale piastki. Potrafi juz chgwytac zabawki i wyciaga raczki do karuzelki nad lozeczkiem (i chwyta sloniki). Poza tym Mala juz siada i jest bardzo sztywna (czym lekarka jest zaskoczona)

Tosia tez jak u mnie jest na rękach to tak się wygina w przód:-) Jaką Emilka ma słodką spineczkę;-) My nie mamy za bardzo na co przypinać....

Julka tez wcina swoje lapki...troszke mnie to przeraza bo nie bierze smoczka, a paluchy tak ssie ze szok:szok: Czasami jej tak zostanie:dry:
A co siadania to tez caly czas woli byc na kolanach w pozycji siedzacej, ale szczerze mowiac nie martwie sie o kregoslop bo u nas w rodzince szybko dzieci siedza, a jest przy tym taka sztywna ze stwierdzilam ze najwyrazniej jej tak dobrze.... ale oczywiscie tez lezy na brzuszku...c bardzo lubi.
Zaczela tez sie interesowac wkoncu gzrechotkami na zabawce gimnastycznej, puka w nie lapkami i sie do nich smieje:laugh2:

Nuska,całuski dla Julci z okazji 3 miesiecy:tak::-).
Moj kodzio jeden z mlodszych i zawsze wszytko robi na koncu,a wiec do siadania sie nie rwie;-).Probuje ssac kciuk,ale usilnie zastepuje mu go smokiem:tak:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry