AniaSm
Fanka BB :)
też używam mleka w kartoniku z reguły na wyjazdach ,jak byliśmy w Oslo po paszport i pani na lotnisku nie chciała nam dać gorącej wody na mleko to otworzyłam kartonik podgrzałam i mały zjadł , zabieram też zawsze jak idę na szczepienie , bo najlepiej się maleństwo uspokaja przy butelce , do tego kupiłam butelkę samopodgrzewającą się i teraz już mam problem ciepłego mleka z głowytutaj tez jest takie mleko w kartonikach zrobione i bardzo to pozyteczne, ja zawsze mam kilka takich kartonikow, jak gdzies wychodze to biore taki karonik i nie musze sie martwic o wode odmierzac mleka w drugi pojemniczek itp, otwierasz kartonik lejesz do butli i juz :-) w domu zawsze robie normalni z proszku ale na wyjscia to dobra alternatywa
Kuba tak zaciska dzióbek że nie ma szans mu wsadzić łyżeczki , i jeśli sytuacja powtórzy się kilkakrotnie to odpuszczam i więcej nie dajeja mam takie pytanie ... bo sama nei wiem :| jak wasze dzieci nie chca juz jesc zupki to jak to pokazuja ?
Pawel np je ... i raczka odpycha ale buzie otwiera ... albo otwira buzie je ale krzywi sie :| ni wiem czy wasze dzieci tez tak maja ?