reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót Do Pracy

Kasiu ja ja na wątku o Opiekuna/żłobek dopominałam sie o relację z nowej pracy - a tu juz wszystko jest .. SUPER....

reklama
Mamoot, pracuję na recepcji w dość dużym biurze znanej firmy :-) nie jest to co prawda szczyt moich marzeń, ale ze zmiany jestem zadowolona, a skoro już tu jestem, to może uda się wskoczyć na jakieś fajne stanowisko jeśli będzie rekrutacja :-) a co tam, trzeba być optymistą :-)

A na bb rzeczywiście będę mogła częściej zaglądać :-) w domu nie bardzo mam kiedy, bo staram się jak najwięcej czasu spędzać z Martusią jak już wrócę z pracy, potem coś w domu trzeba zrobić i nagle jest strasznie późno. A w pracy- czasem jest tyle roboty, że nie wiem od czego zacząć, a np. dziś jestem od 7.15 i zrobiłam już wszystko, co zdołałam sobie wymyślić... a że więcej pomysłów na pracę brak to wpadłam na bb :-)

Kasiu fantastycznie, że wszystko tak dobrze się ułożyło:) Gratulacje:tak:

a ja od kilku dni mam niezłego zgryza, bo zadzwonili do mnie z pracy z pytaniem czy nie chciałabym już wrócić, bo ktoś tam się zwolnił. Inie wiem teraz czy wracać czy nie, bo planowałam sobie siedzieć z małą na wychowawczym, ona przyzwyczajona do cycusia na zawołanie , babci żadnej tu na miejscu nie mamy trzeba by szukać opiekunkę, urlop 3 tygodnie we wrześniu opłacony, a z drugiej strony to fajnie tak pójść trochę "do ludzi" co???

reklama
IRmaa pierwszych kilka dni jest cięzkich ale teraz baaardzo sie ciesze że wrócilam, odzylam jestem wśród ludzi - tego mi było trzeba bo ja jestem bardzo towarzyska i takich kontaktów mi poprostu brakowało.

Do góry