• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

nie nazekajcie bo moja to juz w ogole ma tragedie z wyborem sloiczkowym. Marchew i brokul bo ziemniakow ani owocow zadnych....no i marchewkowa z ryzem...

reklama
a kiedy można z arbuzem zaczynać?
i się powtarzam czy któraś próbowała słoiczków Humanek?
moz-screenshot.png
moz-screenshot-1.png
moz-screenshot-2.png

no dziękuję bardzo niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi;-)

noż kurde tylko coś mi nie chce się otworzyć jakiś błąd duuuuupa no

tak chociaż mniej więcej co by wiedzieć:tak:

Ostatnia edycja:
Mi się otwiera - jak ci się nie otwiera to wpisz w googla - arbuz dzieci i wtedy ci to wyskakuje z tego babyboom o tych owocach - tam jest, że arbuz od 5 miesiąca:) ale w googlu jeszcze mi coś o 9 miesiącu wyskakiwało, ale mnie sie wydaje, że w arbuzie nic takiego nie ma co by go tak późno wprowadzać:)

ja wczorajw końcu Małej zrobiłam zapas domowyc obidków - ugotowałam 1/3 królika w rosaołku, marchem, ziemniaki, i wszystko ładnei pociachałam, zmiksowałam, i pyszotka wyszła !!! wyszło mi 5 takich słoiczków po 200 gram wiec na 10 obiadków bedzie jak znalazł :-)
a Mała wcianała az uszy sie trzęsły - i wkońcu mi tez smakowao bo te słoiczki nie zaciekawe jak dla mnie smakowo hihih :D ale ważne ze dzieci lubią :-)

Mi się otwiera - jak ci się nie otwiera to wpisz w googla - arbuz dzieci i wtedy ci to wyskakuje z tego babyboom o tych owocach - tam jest, że arbuz od 5 miesiąca:) ale w googlu jeszcze mi coś o 9 miesiącu wyskakiwało, ale mnie sie wydaje, że w arbuzie nic takiego nie ma co by go tak późno wprowadzać:)

właśnie ja k wpisywałam w goooglach to też mi się nie chciało łotwierać ale już ok
raz piszą że po 5 raz że po 9 ehhh trzeba próbować tylko nie nadążę ze zmianą pieluch jak Polcia będzie po nim tak sirać jak mamusia ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry