Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
u nas to samo z tym rosołkiem był bleeeeMy ostatnio akupilismy jakis rosolek z kaszka manna ale furrory nie robil, pół wywalilam

wracam w piątek z pracy a tu mały wcina owocki ale cały jeszcze zapłakany a nad nim stoji babcia z m i dookoła pełno słoiczków, troche śmieszny widok bo oni zrozpaczeni tak samo jak mały tylko on już w tym momencie szamał swoje owoce a oni bezradni jakby patrzyli na ufo no i od progu sie usprawiedliwiają że wszystkich metod próbowali:-(

mój m dostał tylko zadanie by podgrzać ale jak przyszlam to słoiczek stał w podgrzewaczu tylko nie włączonym
wiec teraz się zastanawiam czy on mu na zimno te obuadki daje? ale się facet nie przyzna, bo mucho wszystko robi idealnie!Dziewczyny poradźcie mi proszę,jeśli mój mały ma prawdopodobnie skazę białkową to jakie kaszki mogę mu dawać czy w ogóle coś do jedzenia oprócz obiadków(które są blee)i owoców to co mogę mu dać?bo ja zielona jestem,a wy widzę już doświadczone.
Po pierwsze skąd wiesz że to skaza? - moja też niby miała a okazało się że miała trądzik niemowlęcy w ostrej formie a nie skazę.