Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
reeety ja Was podziwiam cyckowe mamy - ja już bym w życiu nie chciała wrócić do karmienia cyckiem beeeee ! moje cycki ;-)
butla jest mi wygodnie i tyle :-)
a myśle ze 4 miechy karmienia to i tak dobrze jak na moje nastawienie hihihi :-)
.Wiem,ze sa dzieci,ze wystarczy im cycusia albo butle pokazac i one az pdskakuja-u nas niestety ( albo stety) tak nie jest;-) Na razie wiec mlody bedzie jadl jak mu sie podoba
wiec mysle, ze wtedy bede juz inaczej na to patrzec, Agatka nie bedzie juz taka uzalezniona ode mnie, a ja bede miec wiecej "wolnosci"
A chyba ja bede musiała miec na tym cycu jak najdłuzej, by choc troszke mleka piła... . Aaaa... i wygodnie z tym mi bardzo, tak jak aga pisała, odpinam co trzeba i żarełko gotowe
Doceniłam to tez podczas pobytu w szpitalu
Dziewczynki plis.... napiszcie jeszcze raz jak to jest z kaszką manną?
na 100 ml mleka, przecieru itp. 2-3 g glutenu.
czyli:
1,Gotuje sobie osobno kaszkę (na gęsto, czy na żadko?) i z tej ugotowanej kaszki biorę pół łyżeczki i dodaje do jedzonka?
2,Czy też gotuje 100 ml wody i do niej wsypuje pół łyżeczki suchej kaszki i wszystko daje małemu z jakimś przecierem?
3, czy może do gotującej się zupki wsypujecie pół łyżeczki suchej kaszki?
Dziś dałam małemu tą pierwszą wersję, ale czym więcej czytam na ten temat, to bardziej głupieje![]()
Tysi ja np. kocham karmienei piersią i dla mnie nie ma nic wygodniejszego - w sekunde odpinam stanik i juz jest ciepłe i przygotowane mleczko bez żadnego nakładu pracy, a żyć tak, żeby się nie namęczyć to moje hasło życiowe heheh
A serio nei wyobrażam sobie na dzień dzisiejszy rozstania z karmieniem. A moja jak odpinam miseczkę to cała skacze i się cieszy jak szalona - przytula się obiema łapkami do cycusia i nic innego nie istniejeboskiii widok jak dla mnie
![]()