• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

dzięki dziewczyny, mam nadzieję że już niedługo zobaczę jakiegoś ząbka bo wszytsko na nie zwalam :) Ma już długo rozpulchnione dziąsła więc zobaczymy

Ja tez się martwię, że mój K prawie cały czas na samym mleku, próbuję mu codziennie wciskać jakąs zupkę zje parę łyżeczek i koniec. Chciałabym żeby otwierał buziaka jak mu coś daję a on zaciska:-(

Czy rybkę to już można dawać?

reklama
Bećka ja dawałam wczoraj też tylko że ze słoiczka -gerber

ja się zastanawiam czy mały nocnym budzeniem mi tak laktacji nie rozkręca że w dzień cycki pełne na maksa ...

Asiowo - troszkę Ci zazdroszczę tak dużej produkcji mleka. U mnie mniej, ale po powrocie z pracy mój Synuś jest bardzo stęskniony za cycusiem.
Wczoraj dostałam paczkę z Hippa niby nic wielkiego, bo tylko 1 zupka i próbka kaszki, ale mam kupony rabatowe do Carrefoura i mogę kupic inne produkty w obniżonych cenach.

Ja też wypełniłam w szpitalu wszystkie ankiety i dostaję paczki z różnych firm, ale z Hippa to nie dostałam. A jak napisałam maila z pytaniem, czemu nic nam nie przysyłają, to mi napisali że na pewno nie wypełniłam tej ankiety, a poza tym to nie oni wysyłają te paczki tylko jakaś tam agencja, a ponieważ to był ich drugi minus u mnie to już nie kupuję ich produktów :-)

Kiedyś dawno, dawno temu, tzn. jak mój synuś miał około 2 miesięcy (piękne czasy), zalogowałam się na stronie Hippa i może dlatego mi teraz coś przysłali.

A ja wczoraj zrobiłam K zupkę buraczkową i zjadł pół miseczki:-)...ale karmiła go moja mama a ja skakałam z zabawkami nad nim:crazy:, mam nadzieję,że to się zmieni, bo skubaniec tak zaciska buziaka,że trzeba celować jak chce coś "powiedziec".

bećka - Tymek od czasu jak zaczął ząbkować też tak robi, trwa to już 3 tygodnie i doprowadza mnie do szału. Je chętniej owocowe deserki jedynie, na zupę tak zaciska, że nawet jak sie go rozsmiesza to cwaniak śmieje się a usta ściśnięte w trąbke. Staram się być cierpliwa i czekam aż minie...

reklama
i u mnie tez tak jest, spiewam skacze, recytuje wszystko zeby wcisnac troche zupki czy kaszki ;-) a dzis miara sie przebrala i nie wciskalam kaszki jak nie chciala , dalam jej butle z mlekiem to co zostalo z robienia kaszk i szok!!!!!!!! pierwszy raz od 4 mies. wypila mleko!!!na szybko dorobilam cala butle i wypila normalnie- nie na spioch,siedziala w fotelika do karmienia i pila a ja skakalam z radosci. teraz juz wiem ze potrafi;-) mam nadzieje ze nie ciesze sie zbyt wczesnie;-)

a co do otwierania buzi przy jedzeniu to moja jak byla wyspana i glodna to zawsze otwierala,faktycznie pochrzanilo jej sie jak zaczela zabkowac-mam nadzieje ze to niedlugo wroci do normy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry