Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dlatego mocno przeanalizujcie co jecie, może uda się wyeliminować to co maluszkom zkodzi?
i od dzis pije koper włoski, moze pomoze
Nawet sama potrafi zasnac w łozeczku, ale powiedziałam sobie, ze max do pół roku... ciekawe jak pojdzie nam odzwyczajanie, 1 córa obyła sie bez smoczka, ale za to wisiała na cycu non stop, teraz na to czasu nie mam
Daje jej go w momencie, kiedy mała przystawiałam, a ona tylko ciamka sobie, wtedy dostaje smoka i kłade ja do łozeczka i mała z reguły zasypia

Jeśli nie - odstaw surowe jabłko i znów zobacz co i jak. 
Ivi, daj przepis na te maślane ciasteczka - proszęU nas też mniej prężenia od kiedy jest moja mama i gotuje nam jedzonkoKażda nowa potrawa konsultowana jest z moją babcią pod kątem "szkodliwości" dla małego brzuszka.. Więc ja też na lekkiej diecie - niestety nie mogę nic surowego (po surowym jabłku miałam regularną kolkę u małego!) tylko gotowane, dietetyczne i mało przyprawione. Ze słodyczy - wafle suche, ciasteczka maślane domowej roboty i kawa zbożowa z cukrem
i kilogramy lecą.... ;-)
Ivi, daj przepis na te maślane ciasteczka - proszę