tikanis
CieRpliWa
aga_k_m- jejku alez mi sie milo zrobilo, jejciu dziekuje bardzo za ten komentarz.. od razu poczulam sie piekna
hehe
figurce jeszcze brakuje do tej sprzed ciazy.. bo az 6 kg ale moze kiedys uda sieje zrzucic.. narazie moze byc jak jest;-) jestes kochana;-)
confi- co do pozytywnych ludzi hmm mozna powiedziec ze nimi jestesmy i smiejemy sie z siebie znaczy z swoich wad i tez czasami zartujemy w sposob ktory malo kto rozumie ale jest wtdy zabawnie.. dziekuje confi za komentarz takc ieply podobny do aga_k_m rowniez cieplutko mi sie zrobilo ze ktos nas w taki sposob odbiera
fajna ma diamanek koszuleczke na zdj. 1 i jak ladnie wysoko podnosi glowke i trzyma za nozki..
sliczny chlopczyk..
confi- co do pozytywnych ludzi hmm mozna powiedziec ze nimi jestesmy i smiejemy sie z siebie znaczy z swoich wad i tez czasami zartujemy w sposob ktory malo kto rozumie ale jest wtdy zabawnie.. dziekuje confi za komentarz takc ieply podobny do aga_k_m rowniez cieplutko mi sie zrobilo ze ktos nas w taki sposob odbiera
fajna ma diamanek koszuleczke na zdj. 1 i jak ladnie wysoko podnosi glowke i trzyma za nozki..

jak on super trzyma niekapka
(a jaki macie - jeśli mogę zapytać?). ja cię kręce - jak wysoko trzyma głowę
a ile miesięcy/tyg ma twój synek? szkoda że nie masz suwaczka żadnego :-(
kiedyś wsadziłam mu dużego palucha od stopy do buzi, mina jego była bezcenna
- mówiła "co to jest do cholery??", ale niestety nie załapał by samu tak zrobić :-(

a jakie ma ladne koszulki
Zadomowiła sie u nas komarzyca i kilka nocy pod rząd urządzała sobie uczę
i w żaden sposób nie dało jej się złapać i efekty były takie, że cała czwórka pogryziona a komarzyca padła z przejedzenia
.