• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Sara jezdzi samochodem :-D:-D:-D:-D:-D
lezy na kanapie i tak macha nogami i rekami jakby prowadziła samochod
w prawo w lewo raczki czasem nawet kierunkowskazy włącza no i przy tym naciska gaz , hamulec , sprzegło i znów rusza . czasami widac jakby bieg wrzucała .......
smiesznie to wyglada jak na nia patrzymy a to wogóle wymysli mój maz ,
mówi do mnie patrz SARA jedzie samochodem :-D:-D:-D:-D

reklama
Agusia, rośnie Ci mały rajdowiec :-D
Moja raczej zapowiada się na sprinterkę :szok: :laugh2:

Niedawno pisałam Wam, że Oliwka jeszcze nie chwyta grzechotek, a tu dziś nowa umiejętność :tak: Pokazywałm jej grzechotkę a ona wyciągnęła łapkę, chwyciła grzechotkę i cap ją do buzi. Potem odciągnęła ją w zasięg wzroku, popatrzyła trochę i znowu do buzi. Po jakimś czasie wypadła jej ta grzechotka, ale jak jej znów ją podawałam to ją łapała, raz nawet przełożyła ją sobie z ręki do ręki.

Kasiad moje gratulacje dla Twojego maleństwa!! Staś jeszcze nie łapie grzechotek... Tzn. jak mu do rączki włożymy to długo trzyma, ogląda, wkłada do buzi, ale sam nie weźmie...

Patch, to i tak ładnie, bo Oliwka do tej pory nawet jak jej włożyłam grzechotkę do ręki, to zacisnęła czasem na niej na chwilę rękę, ale zaraz potem ją wypuszczała, albo zupełnie nieświadoma tego, że coś trzyma w ręce, machała raczkami i grzechotką uderzała się w głowę.

Kasia, Patch to naprawde krok milowy:tak: Moje malenstwo tylko na chwile chwyta i wypuszcza, ale nowe umiejetnosci pojawiaja sie z dnia na dzien wiec z cierpliwoscia czekam :tak:

Zapomnialam napisac ze Makrelka chwyta mnie za palce i mizia je jak karmie ja buteleczka. Czasem tez glaszcze mnie po dloni podczaskarmienia wlasnie.:tak:

Moja Tosia też tak próbuje właśnie siadać. Wkurza się przy tym przeokropnie, bo to w ogóle mała złośnica jest- po tatusiu:-) ;-)

reklama
Mój Milutek też już od jakiegoś czasu przymierza się do siadania w ten sam sposób i tez się przy tym złości, tyle że ona dla odmiany ma to po mamusi :-p :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry