Gosia, zdjęcia z misiem super. Moja mała też ma swojego ulubionego pluszowego misia siedzącego na księżycu i też do niego tak gada i się śmieje.
A co do zdjęc, to mamy całą masę na twardym dysku. Są porobione z nich albumy i posegregowane tematycznie. Np każde z naszych dzieci ma swój własny album. Niektóre też mamy wypalone na płytac DVD ( i nagrania wideo oczywiście też). Jak chcemy to możemy sobie w każdej chwili jakieś wydrukować (jak jakieś sobie np babcia wybierze i chce je mieć) - drukujemy w domu na specjalnym papierze do zdjęć na naszej drukarce, jakby ktoś miał wątpliwości co do ich jakości, to informuję, że wychodzą zupełnie tak samo jak te wywoływane u fotografa.
Ostatnio Tomek wpadł na pomysł, żeby zeskanować stare zdjęcia takie z kliszy, i też porobić z nich albumy w kompie. Wyciągnęłam z dna szafy stare albumy i worek (trzymałam w nim zdjęcia nie wsadzone d albumów). Tylko jakoś ciężko nam się zabarać za to skanowanie tyle tego jest. Ale przy okazji wkleję, źeby Wam pokazać jak wyglądały moje starsze pociechy jak były małe.