• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

Niezwykłe nerwuski z tych maluchów... Staś jak się denerwuje, to warczy, a jak dalej coś mu nie wychodzi, to krzyczy i płacze...:laugh2:

reklama
Mój maluch jest niezwykle cierpliwym dzieckiem,ale łatwo go przestraszyć(nawet pies sąsiadki szczekający na ulicy potrafi doprowadzić go do łez,albo głośne kichnięcie taty).Kubulinek denerwuje się tylko jak ociągam się z podaniem cycusia(ten mój głodomorek).

Filipinek:
> łapie już grzechotkę jak mu sie podaje,
>próbuje złapać zwierzaki z karuzeli, z maty,
>siłuje się by wstać do siedzenia, a jak nie wychodzi to zły jak nie wiem co:wściekła/y::wściekła/y:
>liczy swoje paluszki:-D
>uwielbia chlapać w wanience i jak widzi,ze sie śmiejemy to jeszcze bardziej:-p
>i tak jak Martynka, łapie mnie za palce albo za butelkę przy karmieniu - jakby się bał,ze mu zabiorę:-D:laugh2:

Misio wczoraj stwierdził, że nie będzie leżał na brzuszku - 3 razy go kładłam (tak raz za razem) i trzy razy przekręcał się na plecki :-) :-) :-)
Dziś już tego nie powtórzył, ale wczoraj to raczej nie był przypadek - 3 razy na przypadek to za dużo

A co do łapania - Michaś wyciąga rączki w stronę karuzelki i innych zabawek, ale łapie głównie moją pierś podczas jedzenia. I zwykle kończy się to wrzaskiem, bo jak uchwyci dobrze za skórę, to wyciąga sobie cyca z buzi:-)

Słodziasta ta twoja Emilka:tak:.Nasze dzieciaki maja tyle zdjec narobionych.Ja z dziecinstwa mam tylko kilka:baffled: i to czarno-białe:baffled:.

taaa, a ja ostatnio robiłam zdjecia tesciowej z moimi dziecmi jej aparatem (taki na kisze) Po zrobionym zdjeciu odruchowo chciałam je zobaczec i sie zdziwiłam:-D:-p mój syn tez chciał mówiac pokza jak wyszlismy!

ja; nie mozna tu sie nie da
on : a czemu, u nas mozna,
ja : on jest na klisze
on:a co to znaczy klisza?:laugh2::laugh2:

a tak apropo to ja nie mam jeszcze ani jednego zdjecia Sary wywołanego
po zastanowieniu stwierdzam ,ze od 2 lat nic nie wywoływałam wszystko na płytach :baffled:

reklama
agusia ja też rzadko wywoływałam zdjęcia z cyfry, ale teraz założyłam Milence album i wywołuję na bieżąco, czasem musze robić odbitki w 3 kopiach, bo babcie też przecież chcą mieć zdjęcia Milenki ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry