• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Wow! Jak zwykle jestem pod ogromnym wrażeniem umiejętnosci Waszych dzieciaczków zwłaszcza tych chodzących.:tak:U nas troszkę wolniej-ale podobno w normie. Martusia jeszcze nie chodzi ale juz staje na nózkach przytrzymując się mebli Nie potrafi jednak jeszcze usiąść z tej pozycji dlatego klęka na kolanka a potem raczkując zasuwa dalej do przodu.:-D:tak:

Super dziewczyny, czytam i aż mi się serducho cieszy z tych postępów Waszych
dzieciaczków. A Maja złapała wiatr w żagle. Raczkuje, ale najchętniej wspina się na wszystko, na co w jej mniemaniu można sie wspiąc. Staje i się puszcza.:zawstydzona/y: I bęc, bo dalej jeszcze nie umie.

Super, gratulacje dla wszystkich bączków :tak:

Oli coraz mniej czasu spędza na czworakach a coraz więcej chodzi bez trzymanki. Dziś opanowała przechodzenie przez próg między pokojem a przedpokojem nie trzymając się niczego.

Brawo Oli!

Kuba dziś siedział pod stołem i słyszę "niom,niom",patrzę....a on wcina okruszki z podłogi.(Które sam z resztą zostawił wcześniej,bo zjadł kiełaskę,ale chlebek rozkruszył na podłogę):-D:-D:-D

reklama
Amelka przeszła dziś swój pierwszy, dłuższy niż 2 kroczki, dystans :-D:-D z jednego końca dywanu na drugi ;-);-):-):-)
Pięknie to wygląda jak taki mały ludek chodzi :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry